Begm Mehtapakgl peki sağ da mı solda mi bebek canım bir his varmı benimde 13 haftalik 6 haftalıkken soldaydi bebeğim uzaninca kasikta ağrı oluyor birde sola yakın ortada gibi sertlik var
Mehtapakgl Begm tam hissedemiyorum ama sol kaşık ve çevresinde sertlik var bende. Şuan iki yerde de sertlik yok
Rotinda17 Balyanakmom buyuk oglm 3 kucuk oglm 1.5 yasinda 😊 buda olursa aralarinda tam 2-3 yas olucak bakalim 🤷♀️
Balyanakmom Rotinda17 maşallah bakımı zor olur ama beraber büyürler bende aralarında iki üç yaşa sıcak bakıyorum😊
Betus344 erra06 ya banada kemik yapısı kıza benziyor demişti geçen hafta gittim gene kıza benzıyor dedi bugun gittim erkek dedi acaba baska doktorada gitsem mi cinsiyet için 🤔
Byzsfy1 Betus344 bizede aynisi dedi 12 de kıza benziyor dedi 13+5 de kesin erkek dedi pipisini gösterdi bir daha değişmez umarim insan tedirgin oluyor
Eszraa Balyanakmom Guni1- peki su an kacinci haftadasinizz? Bu arada hayirli olsun insallaah ogluslarinizz
Guni1- Eszraa ilk ve tek bebişim 😊 16+1 deyim şuan. Hepimizinkini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin allah
Aleynur Bizede 13+4de kız gibi ama 16. Haftada kesin belli olur dedi cuma günü 16+4 olacağız net bir şekilde öğreniriz inşallah 2 Şubat görünüyor doğum tarihimizde 👶
Betus344 Byzsfy1 yaa evet emin olmak ıstıyoruz bakalm çarşamba gunude devlet hastnesine gıdıcem o ne diyecek 😂😂
Betus344 Kbr10 benimde 3. Hamileliğim olunca ve biraz toplu olunca başlarda kilo verdim ama karnım cıkmaya basladı bilmeyenler direk hamilemısın diye soruyor 😂
Ebruelif72 Benım belli oluyor ya biraz göbek vardı zaten kızım dan kalma da onun üstüne de şişti biraz 😀😀