Hilalokanalkin Kızlar ben bu testten bisey anlamadim T çizgisi nerde çıkmış test mi bozuk lütfen yardımcı olun böyle olan oldumu ? Test markası awox erken gebelik testi
_NY3- Hilalokanalkin bir tane daha deneyin, ikinci çizgi görünmüş ama ne olur olmaz bi tane daha alın ☺️
MYstryy Hilalokanalkin test iceriden kaymis olabilir. Yada yanlış olabilir en iyisi bir tane daha test yapın emin olun
Hilalokanalkin Valla bencede predictor erken gebelik testi yapmıştım 3 gün önce silik pembe çıkmıştı.
Babyy_kiss Hilalokanalkin 5tl ye satilan baby time var kix hepsinde cikar senin adetinden kac gun gectii
Aishka Hilalokanalkin 2. cizgi goruluyo ama sen yinede ne olur ne olmaz yeniden dene kaset tip olan testler en iyisi HCG yaziyo usdune en dusuk fiyatlisi
Hilalokanalkin Ben yapmıştım 1 tane geçen ay al bi diye bir test silik çıkmıştı erkense gozukmeyebilir
Esrapasasi Bence markayla pek alakası yok eczaneden aldığınız her test olur bı de sabah kalktiktan sonra yapın testi o zaman varsa daha belirgin oluyor
gamze06ahmet 5 dk bekliceksiniz, daha fazla bekleyince zaten her şekilde çıkıyo çizgi , bide kapağını falan açmayın , başka test yapın bence
Hilalokanalkin gamze06ahmet canım ben 4l3 gün önce predictor express yaptım ilk 5 dakikada silik çizgi cikti