Fatmanurrr23 34+2 motora çok biniyoruz herkes motorun tepesinde doğuracaksın diyor çok motora binmek zarar verir mi acaba
fnsckn Fatmanurrr23 bazı titreşimler doğumu tetikliyor diye biliyorum motor da araba gibi bir koltuk görevi tam olmadığı için dikkat etmekte fayda var 😊
Simba Fatmanurrr23 doğumum 38+5 de oldu 38+3 de bile motorla gezdim hiçbir şey de olmadı ama dikkatli olsun kullanan yavaş gitsin
yigitalpinannesi40 Bizde de araba olmadığı için her yere motor ile gidiyoruz 24+4 haftalık hamileyim ben de doktor bir zararı olmaz dedi ama eşim dikkatli ve yavaş sürüyor. Yine de insan tedirgin oluyor tabiki iki teker üstünde
Fatmanurrr23 yigitalpinannesi40 aynen bizimde arabamız olmadığı için motor tepesindeyiz inşallah hiçbirimize hiçbişey olmaz 😊
Humaninannesi20 7 haftalıkken binmek zorunda kaldım köpekler peşimize takıldı neredeyse düşüyordum asfalta o zamandan beri tövbe ettim
yigitalpinannesi40 Humaninannesi20 Onu bizde çok yaşıyoruz eşim ile 😅 Ben korkunca motor sallanıyor panik oluyorum çünkü direk hedef benim bacağım oluyor arkada olduğum için😃 Artık gittiğimiz güzergahların çoğun da köpek var mı yok mu biliyoruz ona göre gidiyoruz yollardan 😅
Hilalyusuf Bnm eşim araba sürerken bir kere hoplatmasa olmaz kör şakir güneş gelince tümseği görmüyor dikiz aynasından da bana bakıyor bişey dicek miyim diye 😂😂😂
suhedaaa Hilalyusuf hamilelik bizi bazen zorlaştırıyor ya hani, o ağrıdan sancıdan keyifsiz moralsiz oluyor güzel anne adaylarımız. Ve senin şu yorumun beni çok güldürdü keyfim yerine geldi çok teşekkür ederim 😂😍
Humaninannesi20 suhedaaa Valla yaşarken hiç öyle değildi köpek aürüsü takıldı 10 tane kadar 😁😁 Önceki bebeğimi kaybetmiştim kontrole kadar zırıl zırıl ağladım korkudan buna da bir şey mi oldu diye ayy çok kötüydü ya 😓
yigitalpinannesi40 Fatmanurrr23 Amin insallah en tehlikelisi çukurlar onlara dikkat etmek lazım bide moturu araçtan saymıyorlar hep sıkıştırıyorlar trafikte kask takmadan markete bile gitmiyoruz
Hilalyusuf Fatmanurrr23 tümseği görmüyor ya bide gözünde gözlük 😂 ilerde tümsek var diye ben uyarıyorum bu sefer biz körüz ya görmüyoruz diyor daha çok sinir ediyor 😂
suhedaaa Hilalyusuf Rabbim kaza bela vermesin de biz yine herşeyin üstesinden geliriz inşallah 🤭💁🏻♀️
suhedaaa Hilalyusuf Amin inşaAllah, arada bi böyle bizi güldür olur mu sana bol bol dua ederim, benim bazen enerjiye ihtiyacım oluyor 🙈