Mavidilek 38+2’yim. İki gündür karın ağrısı yaşıyorum. Yani ben karın ağrısı yaşadığımı düşünüyorum sancının nasıl bir tanımı var bilemiyorum 🤷♀️ Bu akşam Nstye gireceğim sancıysa eğer hissettiklerim orada çıkar diye umut ediyorum.
Simamom ozgeaa squat 10 ya da 20 kez yapıyorum ama dikkat edin kaymayın. Her gün 15 ya da 20 dk pilates topunda hareketler yapıorum zıplama vs
Simamom ozgeaa zıplamaktan kasıt hafif hafif esnemek için. Herkesin durumu farklı siz doktorunuzu Dinleyin
Yasmin35 Akbas77- çatı muayenesi can acıtıyor mu acaba ? Bana da haftaya yapalım dedi doktorum 38 olcam bende
Bernagokhan Yasmin35 bende çok korkarak yaptırdım ama abartıldığı gibi değil be. Benim aşırı rahat geçti çıkınca güldüm hatta bumuydu dedim
Asl90 Yasmin35 sakın korkma ben çatı muayenesi olacağım gece uyuyamadım korkudan abartıyolarmış ilişkiye girmekten daha kolay jel sürüyor ve bi kaç sn sürüyor
Asl90 Bizde 38+1 olduk dün çatı muayenesi oldum. Açılma yok sancı yok 😂 sadece aşağı inmiş baskı hissediyorum o kadar
Berra20 Minetnc bizde ayniyz 38 +2 yiz .haff sancilar cikiyor nts de ama artma yok. Nisan yok. Beklemedeyz.
Defnemervee Minetnc bende de senin gibi oluyordu ara ara kasıklarım ağrı giriyordu çıktı çıkacak sanıyordum nst çekinmeye gittim kendi mi amalliyathane de buldum 38+2 pazartesi günü akşam 8 de kavuştum miniğime 🥰 rabbiö hayırlısıyla sizi de kavuştursun inşallah 🙏
Sedanurtmr Bende 38 haftaliğım alt kısmımda acı var böyle iç traf acıo kalkarken zorlanıyorum otururken zorlanıyorum 🤦🏼♀️ Aşırı haraketli bakalım ne zmaan gelecek