Merhaba kızlar 40+3 haftalıkken yani dün sabah beş dakıkada bire düşen sancılarım başladı ve benim sancılarım hep kasıklarıma vurdu adet ağrısı olur ya onun biraz daha şiddetlisini düşünün 5 dakıkada bir geliyo gidiyo öğlen 12 gibi hastaneye geldik düne kadar hiç açılmam yoktu ve bebek kanala inmiyordu perşembe sabahına normalde doktorum yatış vermişti suni sancıyla başlatılacaktı acılmam hiç olmadıgı için neyse dün öğlen geldik en son doktora hala acılma yoksa sezaryana alın dayanamıyorum artık dedim oda sakin ol ebe bi muayene etsin konusuruz tekrar dedi ebe muayene etti alttan ve 6 cm açıklığın var bebeğın kafasını hissediyorum gelmiş cogu sancını evde cekmişsin zaten hemen doğuma geçiyoruz dedi birden şok oldum çünkü hiç açılmam olmuyordu bi gün öncesindeki muayenemde bile açıklık sıfırdı neyse üstümü değiştirdiler serum falan takıldı benim sancılar sıklaşmaya başladı dahada ebe geldi acılma 8 cme cıktı o ara suyumu patlattı ve hafif suni sancı vericem 10 cm olsun hemen doğumhaneye geçicez dedi suni sancıyı vermeye başladılar sancı 1 dakkadq bir geliyo o esnada kolay diyemicem zor sancı o kadar şiddetli vuruyo ki kafamı duvarlara vurdum cidden ve saat 3e 20 kala falan ebe geldi acıklık tamamdır doğumhaneye giriyoruz dedi ve orda ıkınma başladı şöyle ıkıncaksın böyle diye tarif etti ebem sağolsun cok iyi bir ebeydi Allah bin kere razı olsun sonra doktorum geldi hemen gerisini doktor halletti rn son ıkınmaya gücüm kalmadı doktorum hadi bebeğin sacları cıktı bak bi kere daha diyince tüm gücümle ıkındım ve o hissi size anlatamam bebek bir yağ gibi kaydı cıktı içimden ve cıkar cıkmaz bütün sancım ağrım bitti gerçekten öyleymiş hemem kucağıma attılar kordonu kesmeden biraz bekledik resim falan cektiler o arada kızım üstüme kakasını yaptı 😂 aldılar bakımı giyinmesini yapmaya götürdüler benimde dikişler im halledildi kesik atmadı doktorum ama kızımın tırnakları karnımın içinde çok uzamış ve elleri yüzünde geldiği için yırtık yapmış bana biraz dikişler oyaladı şimdi biraZ tabi dikiş ağrım var oda otururken batıyo ister istemez insan korkuyo dikiş yani dikişleri cabuk iyileştirmem için ne tavsiye edersiniz bana son olarak bir sıkıntınız yoksa catınız müsaitse bebek müsaitse normal doğumdan korkmayın kızlar Rabbim hepinizi bir kerede kurtarsın sabaha taburcu olacağız İnşallah 🙏🌸