Sevvalmina Saat sabahın 5 buçuğu ve ben gözümü kırpmadım😏 uykusuzluktan başım dönüyor artık ama uykuya dalamıyorum ağrıyan bi yerimde yok üstelik benim gibi olan var mı?
Vildan_C Sevvalmina Aynı kaderi paylaşıyoruz ne sancım var ne başka bişey ama uyuyamıyorum naptıysam olmuyor ☹️
Eceunverkanra Sevvalmina Valla al benden de o kadar:/ Zaten 3bucuga dogru zar zor uyutmustum kendimi 6gibi zınk diye uyandım daha da uyuyamadım😞 birkac gecedir boyle 30.haftadayım muhtemelen yavas yavas vucut doguma hazirliyo kendini daha onceden hep uykum gelirdi aksine.
Sevvalmina Vildan_C ne olacak bu halimiz böyle 😏 uyuyamayınca şurum bozuluyo resmen gün içinde de uyuyamıyorum. Kaç haftalıksın canım sen
Papatya-20 Sevvalmina ay ne güzel Masallah subhanallah saglıcakla alalım inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi bizde minnacıgız daha 10 haftalık ama ben gündüzleri uyuyup gece uyuyamıyorum 😂🤷🏼♀️
Sevvalmina Asn normal mi acaba böyle olmamız ya resmen gözümden uyku akıyor ama yataktan 50 defa kalktım belki artık pes ettim kahvaltı yapıyorum 😆
Aylin_16 Ben de yatınca daha kötü oluyorum sanki ama yatmayınca da bebek uyuyamıyor içerde kıpır kıpır napıcağımı şaşırdım
Aylin_16 Sevvalmina 36 canım soluma yatınca rahat ediyo gece ben oturur pozisondaysam çok haraketleniyo yat diyo sanki bana ama benim soluma yatmaktan da sol tarafım iptal oldu artık sol kulağım bile ağrıyo tıkandı sankı
edaozdxx 35 haftalığım. Ben de aynı. Hormonlardan oluyor. Vücut kendisini doğum sonrasına hazırlıyor kızlar.
Sevvalmina edaozdxx daha hamile kaldığımı bile bilmiyordum uyku problemim başladı eğer doğum sonrasına hazırlıksa ben yandım 😊
Svmcll Aynı durum bende de var. Yıprandığımı hissediyorum resmen. 31 haftalığız biz de. Miğde ağrısı desen tavan yaptı.
Sevvalmina Svmcll yıpranıyoruz tabi kolay değil bide doğumdan sonrası var 🤦♀️ inşallah bebeklerimiz uslu olur da o zaman sıkıntı çekmeyiz.
Yatayasu Svmcll benimde uykusuzluğum ve miğde arım var 34. Haftadayım acaba bu agrılar ciddi olabilir mi ?
Sevvalmina Eceunverkanra ya benim başından beri böyle eskiden uykuyu severdim hamile kaldım sabah 7 de falan uyanmaya başladım hafta ilerledikçe de geceleri hiç uyuyamamaya başladım ne olacak bu halimiz böyle😒
Miribrahimannesi Bu gün 38 oldum. Bende de var aynı durum. Sabaha karşı uyuyorum, o zamanda oğlum kalkıyor. Çoook uykusuzum 😔
Sevvalmina Miribrahimannesi Allah yardımcın olsun canım ben en azından uyuduğumda uyandıranım olmuyor şimdi
CemileGoze Sevvalmina 33+3teyim bende uyuyamıyorum ağrılar da cabası, birde tam uykuya dalınca iş saatim geliyo sürüne sürüne işe geliyorum 🤦♀️