Kızlar hamileliğinizde kabızlık sorunu için zeytinyağı içtiniz mi bi sakıncası olur mu acaba
Kabızlık
Susam88 ne sakıncası olabilir ki duphalac şurup isteyebilirsin doktorundan canım
Semaykuntt var canım evde verdi doktorum kabızlık için herseyide denedim surubu da hafta da bir içmeye calısyrm ki cok içersem oda fayda etmiyo zeytinyağını duydum acaba işe yarıyor mu die merak ettim
Susam88 yanı yarayabilir ama duphalac etkili bir şurup yemeklerden yarim saat ince içmeyi dene kana karışmıyor zaten sürüp direk bağırsak boşaltıcı
Susam88
Valla ben çok feci yaşadım hala yasiyorum canım. Onun yüzünden acillik oldum sanki doğuruyor gibiydim. Ağrısı acısı kötüydü. Doktorum bir lavman ve duphalac şurup verdi lavmani kullandım bitirdim hiç bişey olmadı şurup hic yramadi. Ama doktorum asla zeytinyağı falan iç demedi. Ben içeyim mi dedim hayır asla dedi. Sana ne dersem onu uyguls dedi dışına çıkma dedi. En son acil de lavman tekrar verildi ve çıktım rahat ettim sonrada bana bitkisel ilaç verdi dulcolax diye yesil kutu her gece 22.00 da bir adet içiyorum her gün mutlaka cikiyorum bugün cikmasam yarın cikiyorum. Gaz konusu çok rahat hemen çıkarıyor. Doktoruna danış mutlaka kafana göre bişey içme herkesin dediğini yapma canım. Allah korusun bilemezsin basına ne gelir
Susam88 Sinameki müshil görevi görüyor yemekten sonra bir doktoruna danış icmende sakıncası yoksa sinameki iç canım ama doktora veya eczacıya muhakkak danış her ot hamile iken kullanılmıyor
Betulfatih aynen canım bu hamilelikte kabızlıktan cok çektim basur oldum🥺kefir kayısı basta fayda etti sonra oda etkisini yitirdi duphalac içince işe yarıyor ama sık içersem oda etki etmiyo
Susam88 geceden bir kaseye 3 gün kurusu kayısı üstüne birazda zeytinyağı dök sabaha kadar beklet sabah uyanınca o kayısıyı ye gün içinde de kayısının altına akan zeytinyağını suya karıştırıp iç en iyisi bu