132025 Gul-34 bende medipolun fiyatı iyi hemde ultrasonlark falan daha iyi diye gitmek istemiştim ama sıkıntısı varsa bi kaç ay gider yüzyıla geçebilirim sonra
Gul-34 132025 zaten çoğu hamile kadınn o yüzden gidiyor kadın doğumunda fiyatınıı 70 den 100 e çıkardılar sırf talep çok diye hemde böyle bir dönemde . Yaptıkları sırf ticaret başka bişey değil.
Wmehtapw Gul-34 canım bende semra hanıma gidiyordum dogumu kartal araştırmada düşünüyorm devlet mi düşünüyosun ozelmi
Gul-34 Wmehtapw özel düşünüyorum kuzum. Ya semra ilgili de acil olarak hastaneye giriş yaparsak sıkıntı hastane yönünden. Cunku bir tane doktor oluyor ve mutlaka doğumda oluyo oda
Wmehtapw Gul-34 evet ilgili gerçekten ama dediğin gbi önemli olan da aşağısı ve doktor olayi doğum anında banada dediler bebek erken gelirse yeni doğan yeri yok tarzı falan karışık yani bende anlamadim orayi😊
Girlpowerbabe Gul-34 ben de Pendik medipole gidiyorum ama 1 den fazla nöbetci kadın doğumcu olan bir hastaneye henüz denk gelmedim. Doğumda olan kendi doktorunuz muydu? Maalesef kendi doktorumuzu çağırınca ekstra 800 TL gibi bi rakam alıyorlar. Ama doğumda olan bi doktorun da doğumu bırakıp gelmesini bekleyemeyiz ne yapılır bilemiyorum tabi ama genelde tüm hastaneler bu şekilde medipol e kadın doğumda aşırı bi talep var belki bundan kaynaklı olabilir Kurtköy Ersoy hastanesinde Ümmühan hanım var ben birkaç kez yakın diye kendisine gitmiştim ilgili tatlı bir doktor tavsiye edebilirim
Gul-34 Girlpowerbabe Doğumda olan birine çık denilmez canım ama ağrılarla hastaneye gelip aylarca oraya muayene olan bir kadına da doktor doğumda başka hastaneye de gidin denilmez en azından ebelerin ilgilenmesi lazım yani
berra227 Girlpowerbabe canım bugün kontrolüm vardi medipol deyim.bende. muhasebe bize den800 tl farkla doktor geliyor demisti ama dr um.bana öyle bisey olmadığını söyledi. Yani fark.ucreti ile dr lar gelmiyorlarmış belki benim dr uma.ozeldir ama bilginiz olsun orada bildiğim .2dr var ikiside gelmediğini söyledi nergiz ve semra hanim
Gul-34 Girlpowerbabe kız aslında onlarda arıyor yukarıyı yukardan ne denirse onu diyorlar onlarında yapcak bişeyi yokki
Cansucasalin Gul-34 aynen öyle kuzucugum Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🧿🧿❤️
ArasMom34 Gul-34 yenidoğan bölümü derken yoğun bakımımı yok bende 1 kere muayaneye gittim aşırı önerdiler diye hastanemi değiştirdim şuanda içime kuşku düştü 😔
Gul-34 ArasMom34 evet canım yenidoğan yoğun bakımı yok. 36. Haftaya kadar doğurdun diyelim bebeği küveze alıyorlar ya hani hastanenin bu şekilde bir hizmeti yok o kadar gelişmemiş. Valla kuzum kadın doğuma geldi kocası biz aylardır buraya geliyoruz dedi. Kadını başka hastaneye gidin diye sancılarıyla gönderdiler. Bizim başımıza gelmeyeceği ne malum ben o yüzden 37. Haftamda yüzyıla geçmeyi düsünüyorum doğumu burdan biraz fazla ama ucuz diye de rezil olamam. En azından adam gibi ilgilenirler
berra227 Gul-34 canım bende Semra hanim a.gidiyorum çok da memnununm kendisinden. 2 kere de acie gittim ikisinde de var olan dr hemen ilgilendi boştu ama doğum.bu belli olmuyor kim.ne zaman geliyor vs. Bide çoğu hastanede nöbetçi 1 doktor oluyor sanıyorum. Ama başka hastaneye gidin demeleri çok yanlış onu şikayet dahi baş hekime edebilirsiniz
Superisiiiii Yüzyıl hastanesi semavi kurt öneririm, tuzlada gisbir mercan falan arkadaşlarımının başına gelende sana olmuş onlarda bu hastanelere gitti kızın suyu tükenmiş doktor gelemiyor dediler hastanede yok dediler