Falii21 30 haftalığım idrarda enfeksiyon çıktı sancım yok ama inanılmaz akıntım var sarımsı kesik kesik kaşınma da yok ama akıntı beni sinir ediyor!! Kuzenimin çocuğu bu sebeple küvezde kaldı korkuyorum açıkçası 😭 aranızda var mi yaşayan?
Deletedmom306 Falii21 ✔️bol su iç, ortak WC kullanımından, günlük ped, naylonlu iç çamaşırı kullanmaktan uzak dur . Doktorunda antibiyotik vermiştir zaten.
Aysesen80 Falii21 bugun bende de cikti bende 30 haftalik hamileyim bol su ic diuorlar ice ice bi hal olduk o da yaramiyor anlamadm bende fitil kullanacam daha oncede olmstu hamileyken doktor fitil vermisti onu kullancam artik napayim ya da 18ne tahlilleri gostercem doktora o ne derse
4114eb Falii21 benimde kasık ağrım vardı ama öyle anlık bi ara vajinama vuruyodu ağrı doktor tahlil istedi ama yanımda tahlil parası yoktu sonra bayram girdi araya devlette de burası çok pis yani orda tahlili yaparken bile kapabilirsin leş gibi afedersin gitmemiştim ağrımda öyle normal oluyo hani bebek büyürken olur derler ya vajinamdaki de geçti ama yine ağrı başladı saniyelik olarak korktum şimdi bende de varsa bebeğe bişey olursa 15.haftamın içindeyim 19nda kontrolüm var söyleyin yapsın dimi nolur nolmaz geç kalmamışımdır herhalde😔
Falii21 Toz verdi gece son idrardan sonra içilen fitil verdi krem falan antibiyotik başlamadı. Naylonlu iç çamaşırı asla naylon kullanmam tuvalette hususi kullanıyorum aslında ama üşütmekten kaynaklı mı oluyor acaba
buseyusuf27 Falii21 fitili kullan cnm ıse yarıyor bnmde vardı akıntım sarı sarı gectı sukur her gebelıkte oluyor mantar enfeksıyonu
Falii21 buseyusuf27 mantar olsa kaşınmaz mı ya kaşıntı yok ama koku var ve beni inanılmaz rahatsız ediyor 😭
Aysesen80 Falii21 aynen vala 2 litre ic diyolar su sicakalrda daha fazla iciyoz buna ragemn oluyosa bana su ic demesinler
Falii21 4114eb kendini korkutma canım genelde şiddetli agrılar diyorlar akıntının konusu rengi yoğunluğu falan da önemliymiş
Falii21 UmayDuruMom ya gerçekten mi ondan çok korkuyorum ya 3 yaşında oğlum var 😭 neden yatırdı peki sancı falan mi çoktu? Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
4114eb Falii21 yine de tedbir için bakar kendi de belki çünkü sonuçlar dicek yaptıramadım dicem illa isticek bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
UmayDuruMom Falii21 kusmayla beraber sancılarım başladı enfeksiyonum çok yüksek çıktığı için yatırdılar erken doğum olur diye bugün idrar kültürü öü ne deniyor onu vercem iyi çıkarsa taburcu olcam inşallah 😊
Caglayamac Humus08 fitil verdiyse hemen kullan canım şeker için de diyet veriyorlar onu uygula inşallah hiç sorun olmaz
EdanurZ Falii21 canım benimde akıntım oluyor 3 hafta önce idrar tahlilinde lökosit 16 çıkmıştı akıntı böyle olmuyodu ama böyle sarı ama değişik sarı yeşile dönük bi renk akıntı oluyo bugün doktor gidince söyleyeceğim bakalım be der 🤷🏻♀️
EdanurZ Humus08 ama hiç bi ağrı sızı hissetmiyorum yüksek mi bu değer onu da bilmiyorum bugün gideceğim doktora bakalım artık bi an önce geçsin istiyorum 🥺 16 haftalık hamileyim doktor ilaç verir mi bilmiyorum bu akıntıdan özellikle çok rahatsızım 🙄
Humus08 EdanurZ benim ağrım vardı geçti ama akıntı bnde var daha bebeğin küçük bence atlatırsın kısa zamanda
EdanurZ Humus08 canım doktorum fitil verdi herşey normal dedi lökosite de baktı zaten hamilelikte olabiliyo diye herhalde önemsemedi değer düşük diye