Aysesen80 Happybabyyy ferittin yazan degerim 9.5 canim bu demir oluyor. Hgb de normal kam degerim o da 10.5 olmus
Aysesen80 Nursah07 keciboynuzu pekmezini sabah ac karnina 1 kaşık kullanmami onerdi hamile arkadaslarim. Onladinda dusuk cikmis cok faydasi olmus ben alacagim sizde dusunebilirsiniz tabi tek basina fayda etmez diye dusunuyorum ilacimi icmeye de devam edecegim
Aysesen80 edaozdxx ciddi misiniz napiyosunuz peki yukselmesi icin ? Demir yazan da 32 cikti benim ama istenilen degerlerin altinda bunlar 2 ile bayilmamaniz mucize dikkat edin kendinize
edaozdxx Aysesen80 hiçbir şey yapmıyorum 😅 İnan takviyeleri bile almıyorum. Sadece düzenli beslenmeye çalışıyorum. Ki zaten onu da beceremiyorum bu aralar. 😞 Protein kaçağı varmış. Yediğim içtiğim ne varsa yasaklandı. Ama Allah güç kuvvet veriyor 😍
Happybabyyy Aysesen80 ben veganim. Kendini zorlama ya. Ben hicbi sekilde et tuketmedim ama degerlerim cok iyi. Kuruyemis baklagil ye mantar fln ye. Ete ihtiyac yok. Abartiyor millet
Aysesen80 Happybabyyy cok haklisim et yemezken daha yuksekti degerlerim 😂 bu dedgnz sekilde besleniyodum zaten cignemesen yutuyorum desem inanir misiniz bilmiyorm
Happybabyyy Aysesen80 cocuk icn her sey. Demir iceren seyler yerken c vitamini iceren seyde ye. Mesela limon biber vs. Emilimi artirir. Demir iceren sey yediginde sut urunu tuketme. Bunlari yap kesin yukselicek👍
hencacalik Aysesen80 hünnap’ın keçiboynuzu pekmezini her gün 1 kaşık limonla (c vitamini) ye çok iyi geliyor
Happybabyyy hencacalik hunnap markasiyla alakali gidamuhendisi sayfasi olumsuz yorumlar yapmisti. En iyisi ibrahim saracoglunun ki bence. Hic saibesi yok