EzgiPeony Busraszgn kendi atana kadar bekliyorum. Attıktan sonra iğneyi dik tutup bastırınca içinden sıvı hala çıkıyor
Zezell EzgiPeony 2 tur var bir rayli bitince kendi.atiyo rayi digeri normal igne gibi ..sen hangisindrn bahsediyorsun
EzgiPeony Zezell raylı benim bitince kendi atıyor. İğne attıktan sonra elime alıyorum dik bir şekilde sıkıyorum hala 3 4 damla çıkıyoe vurulmuş iğne varsa şuan denermisiniz
Hhtce Zezell enox iğne çok kullanışlı kendisi çabuk atıyor oksapar öyle değil ama çok sert ve atması için sert bastırman gerekiyor ve oda canını acıtıyor
Hhtce Zezell Benin raporum oksapar için enox alırsam para ödemek zorunda kalıyorsun ilk üç ay enox kullandım hiç havasını almadım çok rahattı ama oksapar o kadar rahat değil maalesef
Yunusm123 EzgiPeony canım bende 0.4 lük kullanıyorum bende de öyle oluyor ama inş bir şey olmaz hava olarak değerlendiriyorum ben onları doz kaybı olarak görmüyorum ama benimde aklıma takılıyor hep o yüzden kontorlume gittiğimde doktoruma soracam bende
Yunusm123 EzgiPeony ama bence doz kaybı olmuyordur havasından dolayı öyle oluyordur sen benden önce gidecekmişsin bari burdan yazar mısın doktorunun cevabını
Hazal89 EzgiPeony Ben oksapar 4000 kullanıyorum bir kaç damla gidiyor ben havasını alıyorum valla kızlar almazsam morarma çok oluyor ama ilacı enjekte ettikten sonra bastırıyorum ki tık diye atınca ilaç kalmıyor
Elcnerdgn Bende clexane kullanıyorum kapak acıldığında akan 1-2damla iğnenin içinde ki hava diye biliyorum. Yoksa akması icin başka hiç bir sebep Yok eczanede aynısını söyledi bana. Bu arada clexane bazen çok yakıyor dizinde yakıyor mu 😞