Gulemresahin Merhaba benimkide 5+3 🙂 keseyi görebilen varmı biz 22 sinde gitmişdik beta hcg 267 çıktı kese görünmedi cuma günü tekrar gitcez inşaallah bir sıkıntı çıkmaz
Umudumm Gulemresahin Ben 4+3 te cuma günü baktırdım kese cok ufaktı gördü keseyi, değerlerim de 4+2 de 1388 çıkmıştı
Gamze023 Gulemresahin görünmemesi normal erken bende cuma gidicem randevum var daha hiç gitmedim cok merak ediyorum
GulcanYvz sevginanc OmerAzizeSrc Bizdee 6+1 olduk ben 5+6 iken doktora gittm kese göründü kalp atışı içinde 2 hafta sonra gel dedi kese boyuda 7,63mm çıktı sizin kaçtı acaba
merveyeni ipeksfr evet kesinlikle bu ara en belirgin belirti kabizlik bu da siskinlige sebep oluyor malesef
ebrubozdag ipeksfr benimde 29 temmuz hayırlısıyla 🤗 Kabızlık ve şişkinlik sorunu yaşıyorum. Ama okuduğum kadarıyla çok normalmiş
Babyonthego ipeksfr of of hem de nasıl😢 yediğim kuru kayısının haddi hesabı yok ama o bile çok az fayda ediyor
OmerAzizeSrc GulcanYvz ben 4+3 te gittim ilk doktora keseyi gördük 3.38 di kese boyu bir hafta sonra 5+3 te gittim 8.14 filandı kese boyu doktor biraz küçük kalmış seninki tam büyümemiş dedi bu hafta geri çağırdı çarşamba gidicem inşallah bişey yoktur
ErkanSedaYavuz 5+6 olduk bugün bizdee👼🏻 Daha kese görmedik randevumuz haftaya Çarşamba rabbim hayırlısıyla bizede nasib eder inşallah
ErkanSedaYavuz GulcanYvz ben devlet hastanesine gidicem onun için en erken tarih 6 aralık hiç gitmedim doktora haftaya çarşamba 7 haftalık olmuş olucaz hayırlı haberleri alırız inşallah
sevginanc KBOzturk 5+1 ken doktora gitmiştim o zaman kese görünmemişti.Bir dahaki randevum perşembe günü,inşallah hem keseyi görürüm hem kalp atışını duyarım 😊👼❤
KBOzturk GulcanYvz canım ben tedavi görerek gebe kaldım devlet hastanesindeki doktor kese boyutumu söylemedi sadece içinde bebek göremiyorum küçük o yüzden 10gün sonra gel bakalım Dedi.5+4tüm o zaman.
KBOzturk GulcanYvz ben tam hafta hesaplamasını öğrenemedim 23aralıkta gittim hangi haftamsa artık ☺ Alttan baktı keseyi gördük ben keseye dikkatli bakınca içinde halka şeklinde beyazlık görüyorum o ne bilmiyorum