Senanur6079 Yumurta çatlatma iğnesi kullandıkdan ne kadar sonra hamile kalınıyor bayramın 2 günü kullandım be heyecanla bekliyorum bakalım bu ay güzel haber ala bilecekmiyim
Arz1905 Senanur6079 bende yaptırdım iğneyi vurduktan sonra 14 gün test vs yapmıyorsun çünkü sonuç pozitif çıkabiliyor dedi bana doktorum normal adet dönemini bekle olmazsan öyle yap canım inşallah güzel haberler alırsın 🙏
Oznurcakir Senanur6079 suan çatlatma iğnenim 7. Günündeyim ve göğüslerimin uçları çok hassas elledikce agri yapıyor bende adet gecikmesi olduğu zaman yaparım veya bi kaç gün kala
Mutsuz_kadin Svdsrdl ben kullandım canım 5 gün sabah akşam kullandım sonra catlama ignesi olsun ama nasip değilmiş bakalm tekrar gidicem sen oldummu catlama ignesi
Senanur6079 Oznurcakir bende de göğüs uçlarımda ağrı ve kaşıntı var sık sık idrara çıkma isteği duyuyorum midem de bulantılar oluyor bakalım rabbim isteyen herkese versin rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın
Anguvan Oznurcakir bence direk kan testi yaptir madem bazen test pozitif çıkıyor. Sende bir anda unutlanmamis olursun
rezhan Oznurcakir bende kulandim çatlama iğnesi ayni senin bilirtim vardi adeti 2 gun kala yan çatalama ip esinden 16 gun sonra test yaptim pozzTive di i şalah sende hamilasendir
Sariiisarii Senanur6079 amin amin inşallahh bende kurtajdan sonra 1 yıl bekledim okadar zor birşey ki allah herkese nasip etsin