Humeyra14 Mom47 ben krem kullandım bana yeterli olmuştu gümüş kapak almadık şimdide krem kullanıcam ikinci hamileliğim kapak almayı düşünmüyorum ama benim ayrıca slikon uçlarım vardı çok yardımcı olmuştu tavsiye ederim
RuzgarsMommy Mom47 yok hic gerek yok gümüş kapagini al doğumundan 1 hafta önce takmaya başla hic yaran biseyin olmaz
Hulya_ Mom47 1 hafta oldu doğum yapalı ilk günden göğüslerim yara olmuştu krem falan hiçbişey fayda etmedi bi tanıdığımız verdi gümüş kapakları inanılmaz bişey yaramda gecti ve yumusacık yaptı uclarını suan krem kullanmıyorum sadece gümüş kapak yetiyor
RuzgarsMommy 1 haftadır gece gündüz takıyorum ve sürekli de emziiriyorum sağıyorum Cok cok şükür hic kuruma yara çatlama acı olmadı Krem hicbisey sürmedim sadece kapak takıyorum
Mom47 Deletedmom3 burdaki yorumları okuyabilirsiniz, kullanıp faydasını görenleri görebilmek için. Sizde fayda etmemiş demek ki geçmiş olsun.
Deletedmom3 Mom47 bizzat deneyimlediğim yorum okumama gerek kalmadı sağolun umarım faydalı olur annelere
esrasareee RuzgarsMommy ne zaman kullanmaya başlamıştın canım bende aynı markadan aldım şu an 32+5 haftalığım ne zaman başlayayım?
Ecenaz345 Mom47 RCA ederm o kdr cok para vermeye gerek yok😉birde krem 70 tl zaten en azndn bunu başka cck dsnrsen ona da kllnrsn yani ben o amaçla aldm
esrasareee RuzgarsMommy o zaman biraz daha vaktim var korkuyorum da geç kalırsam çatlarım diye acı oluyomuş baya çünkü 🤗
RuzgarsMommy esrasareee canım şimdi karnini yağlıyorken göğüslerine de sür yag yara olmaz benim hic olmadı karnımda göğsümde çatlmadi son haftada kapaklari taktim hala takıyorum şükür canımı kurtardi yarasiz :)
Mom72727 Bende lansinoh hiç fayda etmedi bukez mustela aldım baştan henüz kullanmaya başlamadım henüz 37. Haftadan itibaren kullanırım muhtemelen gümüş kapakta silverina aldım diye hatırlıyorum 😊
RuzgarsMommy Zezef Şuan yaraniz yoksa göğsünüzde son hafta takin doğumdan sonra da devam edin takmaya hicbisey olmaz
esrasareee RuzgarsMommy ah ne kadar güzel 🙂göğüslerimi de bebek yağı ile yağlıyorum özellikle her duştan sonra kuruyo çünkü bazılarında çok yara oluyomuş o yüzden açıkçası sormuştum son 1 ay kala gibi bi sürede takın diyorlar zaten o da yaklaşık 37-38. Haftalara geliyo canım senin dediğin gibi 🙂