Mom47 Silverette çok pahalı. Silvernurse ve silvermoon alan ve memnun kalan var mı acaba? Eğer bunlar da güzelse Silvernurse almayı düşünüyorum. Son hazırlıklar kızlar yardımcı olur musunuz? Kapak kullanırken göğüs ucu kremi almama gerek var mı acaba 🙄
Hanifee1273 Mom47 bende şimdi mi alsam Doğumdan sonra mı bilemedim . İlk doğduktan sonra emzirmeden önce Soğan tutunca oraya hiç yara olmuyormuş . Eğer olursa alırım inşallah olmaz da
Mmrv00 Kapak cok farketmez diye biliyorum hepsi gümüş zaten.Krem de lansinoh alip 8. Aydam itibaren kullanmayı düşünüyorum
Mom47 Mmrv00 kapak varken kreme gerek yok diyenleri çok gördüm. Kullanmış olanları merak ediyorum. 8.aydayım çünkü
RuzgarsMommy Canım al birini farktmiyor Silverina aldim gayet memnunum trendyolda 150.tl Krem falan hicbiseye gerek yok Agri sizi yara hicbisey olmuyor valla harika bişey
esrasareee RuzgarsMommy ne zaman kullanmaya başlamıştın canım bende aynı markadan aldım şu an 32+5 haftalığım ne zaman başlayayım?
minikcasper Mom47 ben daha net araştırma yapmadım da hangisinde yazıyosa 999 onu al canım 😃 genel olarak çoğunda 999 yazıyo 😃
Mom47 Hanifee1273 ya onu ben de duydum da nasıl olduğunu anlamadım. Çocuk soğandan nasıl tiksinmiyor 🙄
RuzgarsMommy Mom47 yok hic gerek yok gümüş kapagini al doğumundan 1 hafta önce takmaya başla hic yaran biseyin olmaz
Hanifee1273 Mom47 odana gelince soğanı kesip iki göğüs ucuna koyuyorsun 15dk filan işte bebeği getirene kadar . Sonra yıkıyorsun kokusu kalmıyor tiksinmiyor bebek arkadaşım yapmıştı böyle anlattı , ve yara olmadı onun ki
Ecenaz345 Mom47 Bnm bir hftam kldi doğumuma 3 hafta olck alalim kullanyorm gogus uclarmda hassasyt vrdi acyodu smdi yok😉
Ecenaz345 Mom47 RCA ederm o kdr cok para vermeye gerek yok😉birde krem 70 tl zaten en azndn bunu başka cck dsnrsen ona da kllnrsn yani ben o amaçla aldm
Hanifee1273 Mom47 aynen ilk bunu yapacağım inşallah unutmam . Oldu ki yara olursa Trendyol ama sipariş veririm zaten ertesi günü geliyor siparişler
Mom47 Deletedmom3 bu yorumu ilk kez duyuyorum. Neden hikaye acaba anlatır mısınız biraz. Kullanıp da memnun olmayan görmedim 🙄
Deletedmom3 Mom47 bende kullanıp faydasını gören görmedim bebeğim 6 aylık oldu ilk zamanlar denemediğim kalmadı gümüş kapaklar dahil hatta hava almadığı için daha kötü yaptı bepanthen plus sürüp açık geZdim evde 2 günde iyileşti yakın çevremdeki arkadaşlarımında aynı
Mom47 Deletedmom3 burdaki yorumları okuyabilirsiniz, kullanıp faydasını görenleri görebilmek için. Sizde fayda etmemiş demek ki geçmiş olsun.