bebegim_28 Zdgnsym93 o kadar korkma elbette fazlası zarar ama bende 1 2 defa yedim nefsini körelt birazcık ye yani
Kbrazs Ben yiyorum vallaha ne yalan söyliyim 🙈 canim çiğ köftede istiyo kolada 🙈 canim ne istese zararlida olsa az da olsa nefsim korelsin icimde kalmasin diye yedim.
Kbrazs Leylasultn 😂😂 ay okuyunca dedim ayni ven sevdigim canimin istedigi bisey olunca bana ayri al diyorum 😂kızimla kendinede ayri aliyo ama tabiki gözum o an aç oluyo bi kac lokmadan sonra koyuyorum ortaya 3muzde yiyoruz digerleri kaliyo onuda gunduz kizimla oturup yiyoruz 😂😂
Tatlisannedilekk Zdgnsym93 canım nr isterse herşeyden yiyorum azar azar, sende ye canm nefsin körlensin😉
Zdgnsym93 Tatlisannedilekk evet canım ben zararlı diye yasaklı şeyleri canım istese bile yemiyordum annem de kızıyor olmaz öyle canın ne isterse az da olsa ye diye 😊
Fatmanurrr23 Zdgnsym93 nefsin çektiyse ye canım bende ne zamandır yemiyodum dün dayanamadım yarım paket yedim çok yemeden yiyebilirsin
Zdgnsym93 Fatmanurrr23 evet canım şimdi yedim ya zaten bi daha canım istemez. Geçen gün de başka şeyler canım istedi aldım bi lokma alip geri birakiyorum devami yok. Önemli olan tadını almak benim için. Sana da afiyet olsun 😊😇💗
Sseyma1 Zdgnsym93 24 haftalığız bu zamana kadar bi kaç kez yedim arada dozunu kaçırmadan yemekten bi zarar gelmez diye düşünüyorum canım ☺️😋
Zdgnsym93 Sseyma1 yani ben de öyle düşünüyordum ama asla olmaz çok zararlı yorumlarını duyunca görünce insan tedirgin oluyor açıkçası canım. Ne yapalım nefis korleyecek kadar yemek lazım 😇
Hilalyusuf Zdgnsym93 cnm korkma cips hastasıyım ben yiyorum abartmamak şartıyla büyük boy cipsi bir oturuşta bitirirdim hamile olunca anca 4 seferde bitiriyorum 😂 zararlı şeyler çok güzel oluyor nedense
Simgedemirbas Zdgnsym93 ben yiyorum bazen canım istedikçe. Normalde de çok severdim. Çok şükür şuana kadar bir problem olmadı.
26_26_26ggg Zdgnsym93 yok canım o kadar da birşey olmaz sonuçta her gün yediğimiz birşey değil arada yiyebilirsin yani ben şayet yiyorum arada.