Zdgnsym93 Arkadaşlar canım çok fena cips istiyor günlerdir. Fakat zararlı diye yemiyorum. gebeligimi ogrendigimden beri sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum zararlı şeylerden kaçınıyorum ama artık buna karşı koyamıyorum bir kez yesem bi zararı olur mu ? 😐
1Anne_ Zdgnsym93 😁 ya ne olucak ben hiç dikkat etmedim çok şükür bebegim sağlıklı ama ben çok fazla kilo aldm kilo problemin varsa az ye benim gibi olma sonra 🙈
Zdgnsym93 Simgedemirbas ay çok kotu ikilemde kaldım canım ama sanırım bunu duymak iyi geldi teşekkür ederim 😇💗
Simgedemirbas Zdgnsym93 ben yiyorum bazen canım istedikçe. Normalde de çok severdim. Çok şükür şuana kadar bir problem olmadı.
Ebru-isil Pringles klasik kırmızı renk diğerlerine göre içerim olarak daha iyi onu yiyebilirsin.Ben hamileyken bi sürü yemiştim :)
Zdgnsym93 Leylasultn normalde çok tüketmem zaten kırk yılda bi belki yerdim ama hamileligimi ogrendigimden beri canım çok istiyor 😂 sanki çok faydalı biseymis gibi onu canım istiyor 😁🌸
Leylasultn Zdgnsym93 güzel birsey degil ama işte canımiz istiyor ve bizde yiyoruz 😂😅 🤷♀️ ben esimle bile paylaşmıyorum ona ayrı aldiyorum 😅
icegul Zdgnsym93 bende yedim azcık yıllardır yemiyordum ama dyanamadım. Yanımda yyorlardı . Çok koktu 😁 Ciğer de zararlı diye duymuştum. Onuda canım çok istedi az da olsa yedim malesef. İnşaallah sıkıntı olmaz
Kbrazs Leylasultn 😂😂 ay okuyunca dedim ayni ven sevdigim canimin istedigi bisey olunca bana ayri al diyorum 😂kızimla kendinede ayri aliyo ama tabiki gözum o an aç oluyo bi kac lokmadan sonra koyuyorum ortaya 3muzde yiyoruz digerleri kaliyo onuda gunduz kizimla oturup yiyoruz 😂😂
Ozgecetindag Zdgnsym93 valla canım her aksam cipsimide yiyorum limonlu sodamıda içiyorum yemegimide yiyorum hiçbir zararıda yok doktorum söyledi 10 paket yicek halimiz yok günde 1 paket otur esinle ye bebişimde cok saglıklı kilosu 150 gr fazla hatta cok fazla kasma :)