Kadriye_k canını hiç sıkma canım bende yaşadım çok üzüldüm ağladım. Ama sağlıksız olduğu için vücut atıyor. Kürtajla alındı. Bir ay bekledik sonra çok şükür rabbim yine verdi 🤲

mucizemm_ benimde betam düşüşe geçmiştı pazertesı günü tekrar çıkabılıyormu umutlandırdı benı sızın betanız

Hilal34 rabbim en doğrusunu bilir ama insanın hevesi kursağında kaldı mı çok zor oluyor rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.Sizde sağ Salim kucağınıza alın inşallah

Ebru222 yaaaa 🤲🏻🤲🏻 Bende birşey yok beta değeri de az yükseliyor takipte Dr ama hiç umutlu değil düşükle atarsın dedi direk 😳

ogluileannesi canım aynı şekilde bende bu durumu yaşadım ve doktorumun söylediği gibi adet yoluyla gebelik sonlandı ama canını hiç sıkma ve kafanı mümkün olduğunca rahatlat ben bir ay geçmeden tekrar gebe kaldım ve çok şükür çok sağlıklı ilerliyoruz allah hayırlısını versin inşallah isteyen herkese 🙏🏼🥰

ElifAygulUzun canım ama adetim 12 gün geçti artık adet olayım modundayım ne zaman olmuştun sen 😔 işkence çekiyorum çünkü

Kadriye_k şöyle başlayayım. Bende aynı durumu yaşadım doktor kürtaj için yasal sürecin sonuna kadar bekleyebilirsin bu sırada kendiliğinden atabilir vücut demişti. Açıkçası umut fakirin ekmeğidir derler ya ben bi umut yaşamak istemedim direk aldırdı. Çünkü başka bişey düşünemez yiyemez oldum. Umutla girip yerle bir olarak çıktım o hastaneden. Sonra doktor biraz toparlansın vücudun bir kadın bunu en fazla bir kez yaşar artık çok güzel gebe kalırsın dedi. Öyle oldu. 7ay sonra aynı hastanede aynı sedyede muhteşem bi ses duydum şimdi 32 haftalık kızım şuan bunu yazarken bile dedikodumumu yapıyorsun diye tekmeliyor galiba beni 😻 korkmayın kendinizi üzmeye değmez. Eğer bir sorun varsa bir hayır vardır bunda dmeek gerekir bence. Gönlünüzce olur inşAllah 💚 hiçbirşey bitmiş değil unutmayın 🤗

Nzehra4654 ya ne kadar güzel yazmışsınız öyle rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bir sorun olmaz bebeğimde.Ne denirse densin ne söylenirse söylensin insan üzülüyor.Rabbim sizi evladınıza evladınızı size bağışlasın inşallah 🙏

Kadriye_k Bn yasadım kese vardı bebek 1ay gelısmıs tı ve kurtaj oldum bu ikinci gebelıgım ve ınsallah aynısı olmaz