Sevgikaplan07 MomC6 evet tabi biraz ugrasması lazım özel olucak bide sadece göstermiyor dedi boyunu posunu olctu yada biraz dön öksür deseydi belki gösterirdi yani çikolata yedim baya bi yuruyus yaptım ama yok 😂😂
MomC6 Sevgikaplan07 benim doktorum da baya uğraştı çünkü çocuk hiç yerinden kıpırdamadı ultrason başlığıyla baya Bi dürttü öksürdüm ettim öyle 😂
Sevgikaplan07 Elifkzlcn bak işte bende 12 haftalık ken gittim sırtını döndü hiç bir tahminde de bulunamam dedi doktor
ipekcim Sevgikaplan07 ultrason kağıda bak canım eğer kuyruk sokumu varsa kızdir kuyruk sokumu yok ise erkek 😊 Bunu bende bir yerde okudum ve baktım öyle çıktı yani kız olacağını o şekilde tahmin ettim bende kız oldu
prensesim35 Sevgikaplan07 bn 12 haftalıkken tahminde bulundu 5 gün snra randevum var 16 haftalık oldum bakalım hayırlısı
Mervetekmn Sevgikaplan07 ya ilk kız dedi sonra Kıza şartlama kendını bı çıkıntı var gibi dedi ama kordonda olabılır herhalde ondan net bişe demedi
esrAlp Sevgikaplan07 10. Haftada öğrendim😅ilk oğlumda ki Dr um 16 dan önce söylemem demişti bunda 10. Haftada erkek dedi iyiki de erkenden söylemiş kız bebek olduğuna çok emindim hemen öğrenmem daha iyi oldu🥰
Sevgikaplan07 esrAlp benım doktor hiç bişey demedi ben sordum bellimi diye cinsiyeti yok dedi bakalım