omrasln77 Sevgikaplan07 13 haftada kız dediler kızım kızım diye sevdim sonra korona yüzünden gitmedim hastaneye 20 haftada erkek oldugunu ögrendim🤭🤭🤭 37 haftalık oldum cinsiyet için insan sabırsızlanıyo ama acele etmeyin bnce yanılma oluyo cünkü😍😍
Sevgikaplan07 omrasln77 ya bi tahminde bulunmaları bile güzel bence bakalım 13+3 oldum 16 haftalık olduğumda gidicem cinsiyet için
Bircanderin Sevgikaplan07 insallah saglikli gelsinler de kucagimiza alip Mis gibi koklayalim bebelerimizi hepimiz insalllah
Sevgikaplan07 Bircanderin ayyy evet tek istediğim o inşllah rabbimin izniyle sağlıklı bir sekılde alırız hepimizde 🙏🙏
Mry02 Sevgikaplan07 normalde 12 haftalıkken söyleyebiliyorlar ama kesin değil doktorum sen 14 de gel dedi 12 haftada yanılma payı çok oluyormuş son 1 hafta heyecanla bekliyoruz 🤗
Sevgikaplan07 Mry02 evet tahminde bulunurlarmıs ama nasip bakalım bende 16 gitmeyi düşünüyorum artık 13+3 oldum
ipekcim Sevgikaplan07 valla bizim kızdı ikili tarama yaptığımızda doktor çok net gösteriyor kendini dedi 😃 öğrenmedik o an ama cinsiyet partisi yapicam diye
Sevgikaplan07 ipekcim ben 2 tarama testi yaptırmadım istemedim yani ultrason da sırtını döndü gostermedi 😂💕
Mervetekmn Sevgikaplan07 ya ilk kız dedi sonra Kıza şartlama kendını bı çıkıntı var gibi dedi ama kordonda olabılır herhalde ondan net bişe demedi