sibell777 Mom092 ya kızlar böyleymiş demek bak direk tahmin ettim tuttu ben anladım arkdasımında kızı olucak ve Suan oda okdar kötü ki ama 20. Haftadayım inanır mısın bazen hala bulantım oluyor kusma yok ama bulantı var ve aklıma kızım gelince çok mutlu oluyorum ona değer değilmi senin içinde öyledir
Mom092 sibell777 kesinlikle oyle canim benim ilk zamanlarım bildigin zehir gibi gecti sancilarim kusmalarim cokk kotuydu ama bigun isyan etmedim pismanlik hic duymadim hala bulantilarim var tam anlamiyla bitmis sayilmaz ama hep iyi ki diyorum rabbime sukurler olsun bize bu melegi layik gormus isyan etmek ne haddimize 😍
Anne18 Nasippp canım kuzum hayırlı olsun canım arkadaşım kalp atışları için pzt 17 agustos gıdıcez kuzum bakayım hemen canım bana özelden yazarmısın
sibell777 Mom092 İnan vurulmadım ve istemiyorum da zaten çevrem de hiç bir anne olmadı baktığında ben bu yaşıma kadar 3 kere ameliyat oldum ve hiç bir zaman bana tetanoz ol denmedi bence öylesine prosedür gereği bir durum ama bu benim düşüncem tabi burda post açtık çoğu annemiz yaptırmamış mesela
Mom092 sibell777 Ay evet canim bende cok korkuyorum ve olanlar kc gun kolunu kaldiramamis agridan aşıdan aşırı korkuyorum😂 napicam bilmiyorum
sibell777 Mom092 aslında ilk vurulduğunda acımıyormuş sonradan çok acıyormuş ama işte vurulmucam hamilelik boyunca duana kadar bir sürü ilaç efervesan kullana kullana bide üstüne b 12 iğneleri bide onu vurulma ohoo
pelu Mom092 tetanoz 2 defa yapılıyor, ikisinde de ne acı oldu ne ateş…normal bi gün gibiydi, vuran kişinin elinden kaynaklanıyor olabilir, kendinizi korkutmayın
Attent Anne18 valla şükür hıc bulantim yok çok rahat atlatıyorum doktoruna de canım bulanti kesici ilaçlar var onları kulan tuzlu kraker ye geçiriyor
Mom092 sibell777 bende ilk vuruldugumda cok acir diye dusune dusune kendimi yiyodum 😂 ilk acimasin sonradan acisin onemli degl benm cok cabuk dusuyo tansiyonum😣
pelu Mom092 forumda okuduğumda kendimi ateşe hazırlamıştım, ne ağrı ne ateş oldu…. ya abartıyorlar yada ciltleri çok hassas olanların çok acıyor heralde:/
Mom092 pelu iste bende hassas oldugum icin korkuyorum🤦🏻♀️ Hemen tansiyonum duser bayilirim mesela kan aldirirkende oyleydim ama ona alistim😂 su asi cok korkutuyor beni ve az kaldi 2 hafta flan🙄😂
Angels-35 Mom092 ben çalışıyorum ve iş yerlerinde belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapılıyor ben hiç agrı yaşamadım hatta gün içinde yapıyorlar iğneyi işimize devam ediyoruz
pelu Mom092 insanlar ne ameliyatlar oluyorlar,neler yaşıyorlar,alt tarafı bi ısırık:) olurken bakma ve başka şeyler düşün,bebeğine alacaklarını düşün🙄😅
Mom092 Angels-35 aynen abimde oyle söylüyor ama onlarinkini hafta sonuna denk getiriyolarmis birgun agrisi oluyomus dinleniyorlarmış insallaah benmde sizin gibi hic agrim olmaz☺️
Mom092 pelu ahaha cooook haklısın valla insanlar nelerle savas veriyolar bi igne yani dmi guzel motive ettn teşekkürler ☺️ Suan cok sakinim insallah bu sakinligim asi vurundugumda da ugrar bana😂😂