rose90 Hilalgc benim kızım olacak inşallah . 27. Haftada yim uzun zamandır dediğin gibi hissediyorum hatta o ana denk gelirse ve bende hapsurursam kaçırdığım çok oluyor 🤣 makat durusda benim şuan ayaklarıyla vurunca demekki boyle oluyor korkma bence
kicia iki kere yaşadım aynı durumu.doktora gittim acil bi şekilde.makat duruştu bebek yani ayaklarıyla oraya vuruyo ve çıkacak gibi hissediyo insan.doktor da duruşundan kaynaklı olduğunu söyledi.korkmayın:)
irva Hilalgc Şuan kasıklarım acıyor deli gibi.Utanmadan orada oynuyor oğlum sağolsun.Hiç demez anamın canı acır 😅 Aşadan çıkcak gibi sanki.
Berdemal88 Hilalgc bende de oluyor çok rahatsız edici ilk hamileliğimde hiç yaşamadım o kızdı bu erkek demek ki genellikle erkek bebeklerde oluyor yorumlara bakacak olursak 😬
Giz4110 Hilalgc vallahi post açacaktım 2 gündür bende de aynı sıkıntı var bildiğiniz rahmimin çevresinde aşağıda halay çekiyor kızım🤔😂 öyle bi vuruyo ki bazen çok canım yanıyo bagırıyorum 31 haftadayız hiç yoktu daha önce böyle şeyler uslu uslu yukarıda gezerdi 😊