Hilalgc Kızlar 26 haftalığım bebeğim göbek deliği etraginda solunda ve sağında vuruyor ama bazen öyle bişey oluyor ki içten aşağı doğru vuruyor sanki o an idrarım kacicak gibi oluuo hatta vurduğu anda idrar kaçıran saniyorum var mı yaşayan
snm_ Hilalgc beeen 😂😂 sanki popomu tekmeliyor gibi hissediyorum ve bunu bazen tuvaletteykende yapıyor 🙈🙈🙈 27+3 üm bende
Ummuhan4934 Hilalgc Ben hamileliğimin başımdan belli böyleyim ama genelde erkek bebekler öyle alta vuruyor derler benimde erkek bilmiyorum sizin cinsiyet ne?
Gokcefeyza Bende 26dayim idrar kaçırma değil de arada göbek altından vuruyor bizimki de doktora sordum baskıdır normal dedi
Hilalgc Gokcefeyza bende sordum bebek kilo aldıkça baskı yapar aşağı felan dedi tam anlatamıyorum da yaşadığım seyi
snm_ Hilalgc ultrasonda doktor bebeğin pozisyonuyla alakalı sıkıntı görmüyorsa normaldir herhalde canım
MahurunAnnesi Benimde erkek ve yaptığından cok rahatsız oluyorum aniden sanki cocuk cikcakmis gibi baski yaoiyor asagi dogru tekme atinca idrar yapcakmis gibi oluyorum kötü özellikle işte çalışınca :D
Tugce_Simsek Bende 23 haftalık hamileyim benim de öyle oluyor ve çok sasiriyorum ne oluyor diyorum bazen 🙈
Ayyse34 Kızlar bende 23 haftanın içindeyim bana da aynı şeyi yapıyor oğlum wcye zor koşuyorum 😃dönüyor sanırım içerde Bi değişik hareketler ☺️
melodia Hilalgc ben de 24 haftalığım özellikle yan yattığımda karnımın aşağılarına vuruyor bazen idrar kesemi ittirdiği de oluyor benimki kız :)