hulya_sncr47 Mimarhanim daha içmiyorlarum doktora gidene kadar çok kötüydü İnan hala kendime gelmedim cok halsizim gücüm da tükenmiş resmen Allah razı olsun Hiç kimse bunu yaşamasın inşallah çok zor İnan
Yavuz-Elif hulya_sncr47 ben de sizin gibi hamilelikten önce doğru düzgün ilaç kullanan biri değildim.Ama bebeğin gelişimi için katkısı var bu ilaçların o yüzden mecbur kullanıyoruz.
Seherkaraca Bende ishal yaptı bu ilaç. Sabah aç karnına içiyordum. 2 gün falan devam etti. Bende aile hekimine sordum, gece yatmadan önce iç dedi. Düzeldim valla şimdi sıkıntım olmuyor
hulya_sncr47 Seherkaraca benim ki normal ihsal değildi cnm hani ihsal olduğunda karnın agrır sonra geçer ama Benim öyle değildi afedersiniz bildiginiz su gibi ağrısız idrar yapar gibi koyu bir renkti çok şükür bir gün yaşadım ama bir hafta gibi gecti çok sıvı kaybettim yani bide kusma da ekledi hala çok halsizim sürekli su içiyorum meyve çorbalar tüketmeye çalışıyorum havuç suyu inşallah kaybettiğim sıvıyı geri alımı 5 gün sonra detaylı utrasonum var Allahtan inşallah herşey güzel çıkar size de çok geçmiş olsun
hulya_sncr47 tuanagokce normalde kahvaltıdan sonra hemen ilacımı içiyorum normalde çay içmiyorum hamile kaldığımdan beri sadece kahvaltıda bir bardak içiyordum dün canım cekti kahvaltıdan sonra bir bardak içeyim dedim ilaç almıştım bu ara çayımı bitremedim midem kaldırmadı uykum geldi biraz dinleneyim dedim ne olduysa o zaman başladı kabus ama aklıma hiç bu ilaç gelmedi aile hekimini aradım hata ebem pandemiden korktu çünkü kusma ihsal ve üşüme vardı ateş ara ara çıkıyordu hiç bu ilaçtan olacağını düşünmedim ve ebeme de demedim sonra akşam aklıma geldi yan etkilerini bi bakayım dedim okumaya halim yoktu eşim okudu ki vay halime bu ilaçtan olmuş iyiki kusma ihsal oldu belki Allah korusun daha korkun şeyler de çıka bilirdi Allah korudu bizi
Nilaykirikbas5516 hulya_sncr47 ben hamilelgimin basından beri kullanıyorum valla 35. Haftamdayım en ufak bi sıkıntı görmedim
hulya_sncr47 Nilaykirikbas5516 bn daha yeni başladım 10 kapsül içmiştim her seferinde midem de sıkıntı olurdu şimdi folik asite var içinde ondan diyordum Çinli normalde folik asit içtiğimde öyle oluyordum dün cay içmiştim ondan oldu galiba
tuanagokce hulya_sncr47 bana doktor aç karnına içmen gerek demişti yemekten yarım saat önce falan. Dikkat edin siz de ağır gelmiş demekki hap. Doktorunuz ne dedi
Nilaykirikbas5516 hulya_sncr47 olabilir o aç karnına içilen bi ilaç aslında yemekten 1 2 saat önce icilcek ama size neden öyle yaptı ki
Gmzomr hulya_sncr47 bende ilk içtiğim de kusma yaptı ac karnına içmiştim doktora gittiğim de kahvaltıdan 1 saat sonra icmemi söyledi bende o şekilde kullanmaya devam ettim bi problem olmadi bl daha
hulya_sncr47 Gmzomr bn daha kahvaltı maşasındayken içiyordum D vitaminle birlikte 🤦🏼♀️ Öğleden sonra da omega3 içiyordum
Seherkaraca hulya_sncr47 canım senin gibi oldum dün gece. İlacı içtikten sonra çok fena mide ağrısı başladı sonra da kusma. Çok çok fazla kustum ama. Sen nasıl oldun? Doktora gittin mi
Nilaykirikbas5516 hulya_sncr47 canım doktor da eczacı da bana o ilacı verirken ac karnına içilecek yemekten önce dedi çay filan içme hemen peşine dedi mide bulantısı filan yapabilir dedi ama sen bilememişsin
Suveydaa hulya_sncr47 bende ishal ve kusma yapmıştı bu ilaç. Sağlık ocağının verdiğine devam etmiştim bu yüzden.
hulya_sncr47 tuanagokce Benim gitim ayrıntımı utrason içindi fakat doğru doktor ama yanlış bölümden almıştım o gün gebe bayanlqra değil kısır bayanlara bakıyormuş aksi doktor da yoktu onun yerine başka bir doktor bakıyordu o yazdı neden bu ilaçı içmediğimi sordu doktorum bunu yazmadığını başka bir ilaç verdiğini söyledim olamaz öyle bu ilaçı içmen gerek bebeğin için dedi TM dedim yazdı başka bişey demedi Bnde eczaneden aldım oda bişey demedi günde bir tane içeceksin dedi TM dedim hep kahvaltıdan sonra içiyordum
hulya_sncr47 Nilaykirikbas5516 evet cnm ondan dolayı ölümden döndüm gerçekten çok şükür bu gün daha iyiyim verimiş bir sadakam varmış🤲