ilknureris Benim de uyku halinden başka belirtim yok. 6+4 de bebeği gördük ama çok küçüktu doktorum yeni oluşmuş dedi. 8+3 de tekrar gittim bu sefer çok net gördük. Bende senin gibi düşünüyordum ama korkma gün geçtikçe hızlı bir şekilde büyüyor
Nur_ay_ ilknureris maşallah canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Gün geçsin diye bekliyorum ben de😊
DidemYldrm Nur_ay_ benim çok mide bulantım olamamıştı canım 25 haftam doldu hala da öyle bir şey yok çok şükür herkes de olucak diye bir şey yok ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum
Nur_ay_ DidemYldrm oh süper ya maşallah😊 inşallah ben de rahat olurum böyle hep. Bebeği görelim de hayırlısıyla
busrasahinn Nur_ay_ 16+4üm hiçbir belirti yaşamadım senin gibi görene kadar supheleniyodum iyi mi acaba diye 😊
Aysenaz Nur_ay_ hayatım dilini ışır böyle sakın geçsin hamileliğin bende sen gibi ilk haftalarda bu ne biçim hamilelik bulantı yok baş dönmesi yok diye 11.haftamda bi başladı bulantidan kan istifra ettiğmi gördüm artik 20. Haftadayım hala yemek yemeye korkarım bulantım olcak diye
Nur_ay_ Arkadaşlar merhaba. Çok şükür bebeğimin kalp atış sesini duyduk🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 6+6 günlüğüz ve boyumuz 7,5 mm. Sizlerin nasıldı acaba?