Nur_ay_ Arkadaşlar merhaba ben 6+2 günlüğüm. Ama çok az belirti yaşıyorum. Bebişimizi de daha görmedik. 3 gün sonra gitcez inşallh doktora. Siz de nasıl durumlar? Ben pek belirti yaşamayınca ara ara acaba hamile miyim gerçekten diyorum 😳
DidemYldrm Nur_ay_ daha küçük benim 11 hafta da başladı belirtilerim gerçi herkesin farklı 16 hafta da bitti belirtiler Sonra da balayı dönemi başladı çok şükür hala da öyle devam ediyor 😅🤗
Mnkse Nur_ay_ Daha çok erken bebiş daha oluşum aşamasında rahat geçiyorsa kıymetindeki bil çünkü bu zamanlarını mumla arayacaksın 😁
Zeykem Nur_ay_ suan dua et bu halıne 8. Haftada bı basladı bulantılarım 17. Haftada bıttı sonrada cınsıyey oğrenmısdık omrumden omur gıttı suan cok sukur bugunume 22 yız her hafta baska bırsey cıkıyor suanda en baskın olan mıde yanmam uyuyamam var olsun herseye deger❤❤❤
Edamusaali Nur_ay_ bnde oyleydm testte cksada inanmiyodm belrti ysamadgm icin ultrasonda gornce ble acaba yk mu dye aklma gliyodu 😂 zmnla blirti oluyo malesf 😂 smdidn Allah yrdimcn olsn 😂
Nur_ay_ DidemYldrm DidemYldrm Hep öyle devam eder inşallah 🙏🏽 DidemYldrm bi çok yorumlarda çok midem bulanıyor kusuyorum diyen olunca insan bi korkuyor. İnşallah sağ salim alırıx bebeklerimizi🌸
Nur_ay_ Papatyali inşallah ya bebeği görene kadar insan ara ara korkuyor. Teşekkürler canım. Sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallah🌸🌸
DidemYldrm Nur_ay_ benim çok mide bulantım olamamıştı canım 25 haftam doldu hala da öyle bir şey yok çok şükür herkes de olucak diye bir şey yok ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum
Melekk22 Merak etme canimcim ne belirtiler yaşayacan daha ama tabi herkesin hamileliği farklı olduğu icin ben akşam olsun istemiyordum resmen yerlerde sürünüyordum ama çok sükür cabuk atlattim simdi çokk daha iyimmm
SevimErcis 6+4 üz biz mide bulantısından ve kusmadan başımı kaldıramıyorum. Hiç bişey yiyemiyorum. Bence kıymetini bil canım. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Nur_ay_ SevimErcis amin canım. İnşallahe hepimiz sağ salim kavuşuruz. Allah yardımcın olsun senin de. İnşallah bir an önce şikayetlerin azalır ve geçer 💕
Nur_ay_ Zeykem maşalllah. Sağ salim kavuşursun inşallah bebişine 💖 çok şükür canım evet. Umarım bebeğimi de görürüm hayırlısıyla 🙏🏽🙏🏽
eeLLiiFF Aynı haftada ve aynı duygular içerisindeyim şu an🙄 karın ve bel ağrıların oluyor mu senin de
Nur_ay_ eeLLiiFF kasık ve karın ağrılarım daha az şuan. Bel ağrılarım oluyor evet. Özellikle sabah uyandığımda kopacak gibi hissediyorum. Hemen yoruluyorum ben bir de ☺