YamacDemirinAnnesi ben henüz çanta hazırlama aşamasına gelmedim ama aklımda bi takım şeyler var.
bebek ve kendi çantamı ayrı ayrı yapacağım. ve ne olur ne olmaz 30 haftalıkken kısmetse hazırlayacagım. çünkü 33-34 haftalarda erken doğum yapan çevremde çok kişi var.
bebeğinizin ilk giyeceklerini ayrı bir yere koyun, bez çantalar var özel mesela. böylelikle diğerleriyle karışmamış ve çantanız alt üst olmamış olur.
ben kendi çantamı hazırlarken ; 2 takım hastane çıkışı, 1 tane fotoğraf çekimi için yenidoğan takımı, süt sağmak için pompa, biberon, emzik, belki ilk başta süt gelmez diye mama , ağız bezi, emzirme yastığı, bebek bezi, temizleme pamuğu, battaniye (ince ve kalın) , bebeği taşıma için el puseti, kendim için 2 takım gecelik,1 takım pijama, terlik( normal olacaksa banyoda kullanmak ve foto çekiminde kullanmak üzere ayrı ayrı) , havlu, makyaj malzemesi ve kişisel bakım ürünleri , doğum için özel nevresim takımı ( hastanedekiler kokuyor çünkü her hastaneye yatışta veya refakatçı olsam bile mutlaka yastık kılıfı alırım) , göğüs pedi, göğüs kremi, süt sağma pompası, süt saklama kutusu, iç çamaşırı, kullan at kilot, hastaneden çıkarken giymek için kıyafet, baba için de yine kişisel bakım ürünleri ve yedek kıyafet , terlik. 💛😊