Anneyim hulyaca aynıyız bende 35+0 olduk sizin gibi inşallah ama benim sezeryan dogum olacak o yüzden eylülün ilk haftası muhtemelen cuma günü ögrenecegim ne zaman olacagını hayırlısı ile
hulyaca Anneyim Şimdilik biz de normal doğumu bekleyeceğiz bakalım. 😊 Zaman azaldıkça insan farklı psikolojiye giriyor resmen. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 🥰
Tubaa1989 Anneyim çatı muayenesinden sonra mı sezeryan dedi doktor benim 35. Hafta haftaya çatı muayenem var o zaman belli olacak
Mehtap74 Dilaraa61 34+5 iz beşiğimizi aldık bu hafta o gelecek onun dışında çantamızda hazır bekliyoruz. Bugün kontrolüm vardı Eylül ü bekleyecek gibi değil dedi doktorumuz
Esendemet Benimde eylulde dogumum 32 haftadayimmm normalde adet tarihime göre 30 ama iki hafta onde gidiyor 32 yimm😍
Deletedmom411 Dilaraa61 32+4 🙋🏻♀️ çok kasılma ve ara ara ağrı oluyor en fazla 38. Haftada doğururum diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah 🤲
Anneyim hulyaca inşallah sag saglim kucagına alırsın hayırlı ile bende cok heyecanlıyım kızım olacak inşallah cok farklı hissediyorum 3 erkekden sonra mucizem geliyor 😍😍
hulyaca Anneyim AA ne güzel prenses geliyor demek 😊 😊 🌸 Sağlıcakla gelsin 😍 Benim de İlk hamileliğim kızım olacak Mevsim’im 💜😍
3461 Dilaraa61 Benimde son 35 gün tahmını doğum 15 eylül gozukuyor ama bebıs onden gidiyor bakalım ne zaman geleceği belırsız korku heycan hepsi bı arada beklıyorum🥰
cerenozb07 Dilaraa61 vallaha babası kumsal duru dedi sonra asel mina dedi daha belli değil ben eliz dedim 😂sizin belli mi isimsiz doğacak çocuğum 😂