6 ay once normal dogum yaptim. Psikolojik olarak
hazirlanmak gerekiyor ki ben hazirlamistim. Normal dogum icin yuruyuslerimi, egzersizlerimi yapiyodum. Eger psikolojik olarak hazir degilsen ama vucudun buna musaitse bi uzmanla gorusebilirsin. Cunku korkulacak hic bir sey yok 😘 Biraz sancilar zorluyor, benim covid baslangici nedeniyle cikip dolasmama izin verilmemisti, yatakta karsilamistim, daha dogrusu karsilayamamistim. Ama cikip gezseydim, yuruseydim eminim cok guze gececekti. Benim dogumum 4 saat surdu, epizyotomi oldum bebisin kordonu kisa ve dugumluydu ve kendisini cekiyordu ben ittirdikce. O yuzden mudahale ettiler. Ama sanci disinda hic biri acimadi desem yeridir. Suraya dogum sonrasi kahkaha atan videolarimi atardim 🤣 Bebegin cikis anindaki gelen fiziksel ve mental rahatlik dunyada hic bir seyde yok bence 😍 dikislerimi attiklarinda 0 his, bebisim kucagimdaydi zaten onunla ask yasiyodum. Odama kendim yurudum, hatta burasi sicakmia diyip disari cikmistim :)) Esim geldiginde “sen cidden dogum mu yaptin” demisti cunku suratim guluyordu 😂 Eger fiziksel olarak musaitsen, psikolojik destek
alabilirsin. O da ise yaramiyosa riske atmaya paniklemeye gerek yok cunku sakinlik cok onemli.