Keriminmutluannesi cok teşekkür ederim darısı basına insallah arkadasım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben genel anestezi aldım hiç zorlanmadım zaten ameliyattan çıktığında yeterince agrı kesici veriyorlar planlı bir sezeryan ise mümkünse ameliyat gününden önce dikkat et yediklerine rahat seyler ye gaz yapmayacak seni kolay wc çıkartacak şeyler ye çünkü seseryandaki tek sorun gaz wc sorunu ben cok şükür yaşamadım önceki gün kayısı hoşafı içmiştim gayet rahattım sende mümkünse bunu yap hatta yapamazsan hastaneye giderken yanına çubuk tarçın al hastanede sıcak su bulursun gaz sorunu yasarsan at içine iç dikiş yeri dersen ben ameliyata girerken soguk algınlığım var öksürmek ve hapşırmak beni mahvetti bi tek o sıra ağrımı hissettim sonraısnda hiç bir ağrı Yok o bölgemi uyuşuk hissediyorum hala öle hatta kiloma bakamadım tartımın pili bitmiş sorma ama baktığım gibi paylaşırım mutlaka korkmana asla gerek Yok bugun 4.günüm ve gayet iyiyim banyomu yaptım rahatladım sütümde aktif hale geldi cok şükür eğer merak ettiğin olursa sor söylerim birde bebeğim 3630grm 55cm olarak doğdu umarım sağlıkla alırsın kucağına 🙏💕