SerpilG Esraugur2310 evet bende ilk bebeğimi 2170 doğurdum. Üzülmüyorum ablasından daha kilolu olacak hatta 😀
Kelimeleringucu SerpilG bende de 35+5 de 2400 dedi dr, ne yediysem fayda etmiyor bebeğime çok üzülüyorum bu duruma
corekotu_1 SeydaK-70 Canim bu tarz seyleri karsilastirmak dogru olmaz. birisininki 1 kilo digerininki 3 kilo olsa ne yazar bu tarz seylerle normal kilo oranlarini ogrenemezsiniz. Belki kotu bi niyetle acmadiniz bu postu ama sonuclari ne yazikki sizinde istemeyeceginiz cok daha baska yerlere gidebilir. hamilelikte biliyorsunuz biz kadinlar cok daha fazla takintili olabiliyoruz. Doktor mesela normal degerlere gore 50gr dusuk bebeginizin kilosu ama sorun degil dese biz onu bile takabilecek duygusallikta oluyoruz. Bin kerede sorun degil dese icimizde bi yerlerde kaliyor uzuluyoruz. belki siz takmazsiniz ama eminim baskalari tum bu yazilan yorumlara gore kiyasliyor bebegini ve acaba benim bebegimde bir sorun mu var diye uzuluyorlar. kiloydu boydu falan bunlar kisiye gore degisebilir seyler. Yazdiginiz yoruma ithafen soyluyorumki normal degerleri burda karsilastirarak ogrenmek yerine doktorunuza sormak en dogrusu bence.Tekrar soyluyorum niyetiniz belki kotu degil ama biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Umarim anlatabilmisimdir😌 Allah herkese bebegini saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin 🤗
Kelimeleringucu SerpilG yaa öylemi, dr bu gün beni korkuttu, bende üzülüyordum ,bakımı falan zor olmuyor değilmi? Çok küçük oluyor ya o açidan, her kilolu bebek iyi deyip psikolojik baskı uyguluyorlar bana,çok üzülüyorum bebeğim küçücük doğucak diye
Zeynep5858 HilalG ha bende 30 hafta olmanın hayaliyle yaşıyorum 😀çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz 🙏🙏
Minikmucizem3 prensesim35 Zayf olsaydı bebeği eminim böyle post açmazdı belki yada karşılaştıralım demezdi sonra birde çıkıp kompleksi tepkiler yazmış neyse üzüldüm cidden 🤷♀️
SerpilG Kelimeleringucu yani ufak oluyor tabi. Ama diğer bebeklerden pekte farklı değil bakımı. Sağlıklı olsun kilo önemli değil
prensesim35 Minikmucizem3 o da değil kiminin çocuğu zayıf hasta ya da ne bilim kilolu olsa nolur zayıf olsa nolur sağlıklı olsunda şahsen ben bebeğimin kilosunu bilmiom daha küçük ilk gebeliğimde de sormamıştım doktora herşey normal diodu yetiyodu bana
strangelove Doktor size zaten söylüyor olması gereken aralıkta olup olmadığını. Karşılaştırıcaksınız da ne olacak? Bebek üzerinden ego tatmini. Yarın öbür gün parkta gelip ‘ayy sizinki yaşına göre kısa mı canım’ denilecek, sonra komşunun kızı şurayı kazanmış, sen kazanamadın. Bari anne karnındaki bebeyi rahat bırakın.