Acelyae Kızlar aranızda cinsiyeti erkek deyip sonra kız olarak değişen oldu mu ? Benim ilk gebeliğimde 7 ay kız dediler sonra erkek dediler şimdi de erkek diyorlar insan tedirgin oluyor ya bunda da kız derlerse diye 🤣🤣🤣🤣
ecembugra53 Acelyae 😂😂 canım insanı şüpheye düşürüyorlar valla 😂🤲🏻 Bende her gittiğimde soruyorum. Eekek dini diyorum 😂😂 sonra doktor pipinin fotoğraf çekip veriyor elime 😂
Dersim Acelyae 7ay boyunca hiç mi bakmasınlar cinsiyetine 😄😄bana 15 haftalıkken bacaklarını kapatıyor göremiyorum ama kıza benziyor dedi doktor 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım gösterecek mi😊cinsiyette yanılma oluyorda 7. Aya kadar ilk defa duydum 😄
Eha1 Acelyae ayyy inşallah banada öyle olur 🤭🤭 ben erkek hissediyorum ama doktorum kız dedi doğuma kadar bir ümidim var doğuma da az kaldı
Acelyae ecembugra53 ahahaha benim eşimde son aylarda ultrasonda doktorun pipisini göstermesine rağmen çocuğun hala kız olma ihtimalini sormuştu doktor çocuk yüzünü değil pipisini gösteriyor baksana demişti çok Gülmüştük kendini kıza alıştırılaca tuhafına gitti adamın 🤣
Kizimveoglumm Dersim yaa banada doktor kesin diyemem ama erkek demişti bende 1 haftaya gidicem bakalım bize ne diyecek 😇insan merak ediyor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 😍
Mom10 Eha1 Zeyzey24 benim esim beni sinir ediyor 😂diyor erkek istedigimden degil yeter ki saglikli olsun ama niye bilmiyorum icimde bi his var diyor 😂kiz bekliyoruz hayirlisiyla ama sanki erkek cikacakmis gibi icime doguyor diyor ama 8. Aya girdik boyle bi sey olmasi mumkun bile degil hem ben kizima cok alistim boyle bi soku atlatamam gerci kendiside yinede karnimi severken kizimda kizim diyor ama icimde ki hissiyata engel olamiyorum diyor 🙊
Nezosikra Eha1 bende oyle hissediyorum 24 haftalığız kiz dediler 2 tane kzim vardi nide prens olsa yanlarına fena olmazdi bende hep erkek hissediyorum keske boyle bi yanılma da bana olsa😂🤗
Mom10 Eha1 Zeyzey24 birde cinsiyeti detayli ultrasonda ogrendik bariz belliydi kiz oldugu ama kovid nedeniyle esimi iceri almamislardi kendisi gormedigi icin hala icinde ki sese guveniyor 😂 imkansiz diyorum makineler o kadar gelismis boyle bir seyin olmasi mumkun bile degil😂
Eha1 Zeyzey24 🤭🤭🤭🤭arkadaşıma soylerken kahkaha atasim geliyor nedense bir ay sonra kucağıma alicam ama işte sizde mi aynı benm gibisiniz
Zeyzey24 Eha1 evet bende hep erkek hissediyorum ve benm de bir aydan az bir sürem kaldı ama hani artık yanılma olmaz diye düşünüyorum
Eha1 Zeyzey24 evet Perşembe gdcem son bı sorucam doktorum gulucek kesin ama daha bişey almadım elim kız seylerine gitmiyor içimdeki çıkarsa diye 😂
Rabis41 Acelyae ben oyle bir ihtimal bekliyorum canim cunki pipiyi gormedim guvenmiyorum 15 haftaliktim girdim 22.haftamda detay var onu bekliyorum kesin sonuc icin 😁 bir oglum bir kizim daha var oglumda 2.5aylikken cok net gormustum o yuzden emin olmak istemiyorum
Eha1 Mom10 ben severken hiç kızım diye sevmedim Allah da biliyo istemsiz bir şekilde paşam diyesim geliyo 🤣
Acelyae Nezosikra 2 doktora gittim 2 Side kız dedi sonra ki aylarda artık gösterdi pipisini erkek olduğu belli oldu 🤣
Mom10 Nezosikra rabbim gonlundekinin hayirlisini versin insAllah her iksindende tattirsin hem kizdan hem oglandan hepsi hayirli ve saglikli olsun🤲🏻
Zeyzey24 Nezosikra aslında sizinki hissetmek ve de istemek :) öyle olmasını istediğimiz için öyle geliyor bize
Eha1 Mom10 benm de üç kızım var doktor bana dedi ki daha uktrasn ile bakmadan senin bu da kız ne olmasını bekliyorsun üç kızdan sonra dördüncü de kızdır nasıl bir zihnoyet bilemedim
Mom10 Eha1 anaammm seninki baya baya kuvvetli bi bakmissin erkek cikmis 😂dogumuna ne kadar kaldi merak ederim simdi dogum hikayene denk gelirim insAllah
Eha1 Mom10 benm evet ismi ile sevdiğim.oldu ama.bakan herkes de kız demiyor karnıma bana bnde aynı şekil ama bakalım Allah büyük 😂suan 34+4 um Eylül de doğumum bir ay var yaklaşık inşallah yazarım olursa benm gibilere büyük bir ümit olur🤭🤭🤭
Mom10 Eha1 o ne bicim bi doktor ya terbiyesiz ne yani 3 kizin var diye 4. Kiz olacak diye bi kural mi varmis
Nezosikra Mom10 amin Inslalah canım rabbim iki meyvesinden de tattirsin inşalalh benim küçük kiz durumu pek kabullemenemedi😂😂hala erkek isimleri buluyor yalniz😂🤗
Eha1 Mom10 evet üç kızı olan dördüncü erkek olsa bile engelli özürlü olurmuş çok şaşırmıştım ama işte nasip meselwsi rabbim verirse verir ❤️
Tospikveannesi Mom10 öyle bir kural yok tabi ama benimde 3 kızım var 4. Ye hamileyim oda kız😂bilemedim yani😁
Mom10 Eha1 ayniyiz🥰bende eylulde dogum var daha 44 gun var diyor bakalim hayirlisi haberlesiriz bakalim esimle senin hislerin tutacak mi😂