Mrvakcy98 vrndozlem ayrıca bu sancı su yapan bişey değil ben laylaylom gittiğim hastaneye direk yatırıldım daha 36 haftalıktım
Lepiska21 Haftanız dolmuş zaten niye riske atıyor bu doktorlar anlamıyorum zaten sezeryan yapılmıcak mı
vrndozlem Lepiska21 normal olarak planlanıyordu idrarımda protein gözüküyor nasıl ne şekilde olcak bende bilmiyrum artık bu belirsizlik bile moral bozmaaya yetiyor
Lepiska21 vrndozlem Canım tansiyonun sınırda zaten normal doğum olmaz diye düşünüyorum gebelik zehirlenmesi çok önemli bi durum ihmale gelmez Allah korusun meleklerimizi inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
vrndozlem Lepiska21 olsun canım kurtulayım artık bende bebişte farketmez bugün alsalar bugün alın artık derim bugün psikolojim okadar bozuldumi oturup ağladım hüngür hüngür hamilelik bile işkence gelmeye başladı ilk kez bugün
Lepiska21 vrndozlem Ağlama canım dua et Allaha biran önce doğurursun inşallah sıkıntısız bi şekilde doktorun gün vermedi mi daha
vrndozlem Lepiska21 dün gitmiştim sonuçlarım dünden çıkanlar perşembe günü normal muayeneye çağırmıştı cuma belki doğuma alırım seni dedi en son
Lepiska21 vrndozlem O zaman cumaya kadar takip et kendini canım tansiyonunu ölç canım düzenli ödem durumuna bak şüphelenirsen hemen doktora git acil
vrndozlem Lepiska21 tamam canım öyle yapacağım artık düzenli takipteyim tansiyonumu bugün 13/8 birkere çıktı sonra indi 12 ve 11 lere
Mrvakcy98 vrndozlem doğsada sorun etme haftan dolmuş zaten canım önemli olan ikinizin sağlığı sezeryan yada normal hiç bişey onlardan önemli değil rabbim sağ salim yuvanıza kavuştursun yavrunuzu🖤
vrndozlem Mrvakcy98 aminn canım inşallah hepimizin yavrularını sağ salim kavuştursun rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin🙏☺️
Aaannesi vrndozlem ablamın 2 gebeliğinde de protein kaçağı vardı.Cok sükür bi sey olmadan yaptı dogumlarını.Senin zaten günün dolmus masallah korkma canım hayırlısıyla yaparsın dogumunu.
Oznur1_23 vrndozlem canım ben 19 haftalık hamileyim bende de çıkıyor arada üç hafta önce 6.4 dü bugün verdim yoktu şeninde mi arada oluyor arada olunca sorun olur mu