Saadetctk Nehirr88k ben kiz bebek gördüm adını da zeynep koymuşuz 3 ay sonra hamile kaldım ve kızım oldu adını zeynep koydum ❤🍬🤲
Nehirr88k Ilkhamilelik Amiin insallah canm bnim her nasip vatine esirdir bnde 3 sene sonunda tüp bebekle hamileyim cok rüyamda gorür aglardım ama Rabbim cok sukür nasip etti sende boll boll dua et meryem suresini oku 🤲🤲
Nehirr88k Begm hayirlisi neyse o olsun insallah canm ama evet 12 erken oldugu icin yanilma payi cok oluyomus
Begm Nehirr88k Amin cnm sagolasin aynen öyle diyorlar kafa karıştırmamak için 15de gideceğim 16da detayli ya çağırır tam netleşir
Aynurr16 Nehirr88k ben bekarlığımdan beri hep oğlum olduğunu görürdüm hatta ismini bile koymuştum ilk aşermelerim başladığında herkes kızın olacak belirtilerin öyle demişti ama erkek olduğunu öğrendim 😌🤗
Naren1 Nehirr88k gebeliğim öğrendikten sonra üç kere erkek bebek gördüm ismini duydum oğluşum oluyor belki tesadüf felan Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Mrs40 Nehirr88k bende erkek gördüm hep hatta Birgün mağazada erkek bebek kıyafeti alıyormuşum bir anda mağazadaki herkes üzerime gelip senin kızın olcak neden erkek kıyafeti alıyorsun diyorlardı 😁😁 kızım olcak inşallah
Nehirr88k Mrs40 😅😅😅 bu baya iyimis resmen rüya kabusa dönmüs herkesin üstüne gelmesi falan 😅 Allah kızıni sana bağışlasın canm bnim 🤲