Nehirr88k Eha1 ne güzel canm senin zamanin gelmis bizde ozamanlara gelebilcekmiyiz cok uzak geliyo şuan sanki zaman gecmiyo 😓 biz avazda dogrursun insallah sagsaglim kucagina al bebisini 🥰
Eha1 Nehirr88k amin inşallah bende öyle diyodum geliyo zaman iyi kötü geçiyor işte ama son gunler geçmiyor bir türlü
Nehirr88k Eha1 bnde senin gibi cikarmısim ayni bnde öyle hissediyorum annem abimde doguma kadr kz olcak diye beklemis seninkide o hesap 😅😅🤭
Eha1 Nehirr88k ayyy var demi öyle hissedeenler n dense isrrla erkek düşüncesi hakim bende Allah’ım sağlıkla gelsin her ikisde evlat ama işte içimde hep erkek diyo
Nehirr88k Eha1 Amiin canm sagsaglim al kucagina insallah 🤲🤲🥰 hissediliyoda anneminki ckmamis iste sonuc olarak ama annem cok kz istiyomus 😅😅
Eha1 Nehirr88k bakalım belli olmuyo işleri yavruların ssglikla gelsinler inşallah ama dinlenme çok önemli
Nehirr88k Eha1 öyle tabi canm bnim zamanim dinlenmekle geciyo evde yapcak bsyde yok zaten tw basinda kilo almasam bari 😖
Ilkhamilelik Nehirr88k ben de kız bebek gördüm rüyamda Allahım bana da evlat nasip etsin de kız erkek farketmez sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter😞
Nehirr88k Ilkhamilelik Amiin insallah canm bnim her nasip vatine esirdir bnde 3 sene sonunda tüp bebekle hamileyim cok rüyamda gorür aglardım ama Rabbim cok sukür nasip etti sende boll boll dua et meryem suresini oku 🤲🤲
Havacianne Nehirr88k ben sürekli erkek bebek görüyordum ve öyle de oldu cinsiyeti erkek dedi doktor. ♥️ Sağlıklı olsunlar inşallah
Begm Nehirr88k 12de yanılma oluyor diyorlar bende 15de gideceğim İnşaAllah net belli olsun diye kontrol günüde detayli ulturasona girerim kızımda 17de kız denildi oğlumda 13de erkek denildi bakalım bu minnak ne olacak
Nehirr88k Begm hayirlisi neyse o olsun insallah canm ama evet 12 erken oldugu icin yanilma payi cok oluyomus
Ceylin33- Nehirr88k ben ve eşim erkek olarak gördük hem de bi kaç sefer kız bebek istememe rağmen rüyamda erkekti ve nitekim cinsiyeti de erkek çıktı 😊 özellikle babaların rüyası çıkıyor etrafımda çok var öyle baba rüya da görüp cinsiyeti o çıkan