deletedmom43 MerveYildirim var canım. Eşimin ailesinde de var, benim ailemde de. Hatta benim ailede her sene bi ikiz doğuran olur. Bu sene bende sıra Allah nasip ederse 😁
MerveYildirim deletedmom43 agirlastikca diyorum ki keske ikiz , ücüz olsaydi da bi daha dogurmasaydim diyorum 😂😂 Ben cok seviyorum ikiz 😍😍 hayirlica kucaginiza alirsiniz insaallah
YasinMerveYaln Sultan42 maşallah gözünüz kesiyor mu dördüncüyü 😁 ben daha cinsiyeti belli değilken çok etkili bi rüya gördüm Yusuf ismi üzerine o gün Yusuf süresi okumuştum sonra doğurana kadar iki defa daha gördüm artık eşim de dedi onun ismini koymuşlar öyle olsun dedi sagolsun ☺
deletedmom43 MerveYildirim valla benim hemşire arkadaşlar dalga geçiyor koca göbeğinle önünü göremiycen yürüyemiycen diye 😁 Allah razı olsun canım. Şimdiden korku sardı nasıl bakacaz diye.
Sultan42 MerveYildirim 😂😂 ben oğlumu Doğum yaptım dedim ki aman aman birdaha istemiyorum çok büyük konuşmuşum kaza oldu bunlar benim allahım dedi bu doğurmayacak en iyisi ikiz vereyim 😂 ama onları da şöyle bi 5 yaşlarına getireyim belki Bidaha doğururum belki o da sağlıklı tatlı şeker bi kız olur
Sultan42 deletedmom43 ben ne edeyim ya bak 1.5 yaşında daha bi bebek şimdide iki tane daha geliyor bende korkuyorum ama allah illaki onunda sabrını ve kolaylığını verecektir mutlaka
deletedmom43 Sultan42 ay benim yengemde ilk doğumu ikiz oldu. Onlar 3-4 aylıkken diğerine hamile kaldı. Aralarında 1 yaş var nerdeyse. Kadın deliriyordu 🙈 Ama şimdi noldu, hepsi büyüdü. 2-3 sene eziyet çekti, şimdi hepsi bitti
MerveYildirim deletedmom43 ben tekle goremiyorum hic bir yerimi seni hayal edemiyorum bile 😂😂😂 esim polis bazen yururken aha bizim tank geliyo diyo 😂😂
MerveYildirim Sultan42 37’ye girmek uzereyim ben zamanda gecmiyor en azindan ikiz olsaydi 2 tane olurdu elimde 😂😂 anneme diyorum simdiye dofuyor ikizler , dogurmustum bile diyorum 😂😂
Sultan42 deletedmom43 bi yönden iyi hepsi beraber büyürken çekeceksin rezilliği ama büyüdüklerindede rahat edeceğim inşallah sonra eşim Bidaha düşünüyor tabi bende oda kız olur diyoruz sağlıkla olsunlarda inşallah
Sultan42 MerveYildirim canım iyice ağırlaştım dedin biliyorum halinden çok iyi anlıyorum ama şuan ben 4 aylığız ama karnımı bi gör sanki 7 aylık hAmileyim öyle şişti ki 7aylık zamanımı düşünemiyorum bile herhalde yerimden kalkamıycam
deletedmom43 MerveYildirim ay öyleymiş ya. Ben aralıkta doğururum diye beklerken sen ekim kasımda doğurursun diye korkuttular beni 🙁
Sultan42 MerveYildirim ya😂😂😂 bu erkekler neden hep bi takma isim bulurlar eşimde bana oğlumu Doğum yaptım emziriyorum mesela sütlü dana sütlü dana derdi 😂😂😂
deletedmom43 YasinMerveYaln kimyagerim canım normalde. Laborantlık yapıyordum ssk hastanesinde. Ama evlenince bıraktım
Esa Canım battal tamamda yanına modern bi isim olsa guzel olur en azından günümüz isimlerinden olmasa bile kulaga hoş gelcek bilindik bi isim benim begendigim isimler Ayaz efe kemal kaan oğuz furkan... internette isimlere bak
YasinMerveYaln Esa bunların da anlamı güzel değil Furkan güzel sadece oda Battal ile uyumlu olmuyor sanki 😐