YasinMerveYaln Sultan42 sizin kayın babanızın ismi güzelmiş yine de 😄 çöm uyumlu hepsi güzel adıyla yaşasınlar
Setenay Sultan42 mehdi ismini mi gördün gercekten. Maşallah. Çok şaşırdım. Keşke kulağına okutsaydınız ama kimliğe yazdırmasaydınız istemiyorsanız.
MerveYildirim YasinMerveYaln ayni durum bendede var , bende bisey diyemedim bide tek erkek cocuguydu . Ben isminin yanina berat koymayi dusunuyorum zaten ogrendim ogreneli berat’im diye seviyorum . Esimde alisti beruş diyo 😂😂😂
deletedmom43 Benim minnoşlarında cinsiyeti belli olsun ona göre bakacağım. Biri kız biri erkek olursa belli. Elif ve Mehmet. Ama ikisi de kız yada ikisi de erkek olursa bi isim daha bulmam lazım 😁
Sultan42 YasinMerveYaln şahsen rüyamı pek umursamadım 😂 herhalde ondan aklıma gelmedi ama kerem ismini hep istemişimdir şimdide emir olunca oğlumun adı diğerleride uyum sağlasın diye Eren Emre dedim yoksa kerem hala içimde ukte iki isimde koymak istemiyorum neyse sonra Bidaha doğururum olmazsa 😂😂😂
MerveYildirim YasinMerveYaln mehmet berat olacak benim ki 😂 ben berat dyorum sagliklica dogsunda beruş dicez biz buyuk ihtimalle 😂😂
YasinMerveYaln MerveYildirim valla Ali Mehmet Ahmet bunlar eski ama çok güzel isimler keşke kayın babam Mehmet olaaydı 😁
YasinMerveYaln Sultan42 maşallah gözünüz kesiyor mu dördüncüyü 😁 ben daha cinsiyeti belli değilken çok etkili bi rüya gördüm Yusuf ismi üzerine o gün Yusuf süresi okumuştum sonra doğurana kadar iki defa daha gördüm artık eşim de dedi onun ismini koymuşlar öyle olsun dedi sagolsun ☺
Sultan42 deletedmom43 ben ne edeyim ya bak 1.5 yaşında daha bi bebek şimdide iki tane daha geliyor bende korkuyorum ama allah illaki onunda sabrını ve kolaylığını verecektir mutlaka