Tekinnn Elarabia benim de sezeryan olacak canım bu ayın sonunda bugün doktorum testin yapılacağını kendi ve benim sağlığım için gerekli olduğunu söyledi.
annecikk_ Elarabia aynen sirf bu test icin evde dogurmayi bile dusunuyorum o kadar cok korkuyorumki testten 😭
Nslhnakn annecikk_ bende çok korkuyordum, sinek ısırığı gibi birşey hissediyorsunuz saniyelik sürüyor. Sonrasında biraz sızlıyor sadece😌
annecikk_ Nslhnakn insallah valla benim yasadigim yerde duydum burda sanci aninda yapiyolarmis ondan korktum bide hepsi agladim yok beynime kadar soktu yok kanlar fiskirdi burnumdan cok kotuydu cok igrencti diyo.. Kimse de demioki buda hamile soylemiyelim korkmasin 😑
Elfydr A_ys6604 benim gittiğim hastane için evet ama birçok kişiden de aynı şeyi duydum doğum dahil tüm operasyonlardan önce artık covid testi yapıyorlar
Nslhnakn annecikk_ hayır canım hiç öyle değil arkadaşımada yaptılar hiç öyle kanlar fışkırmadı 🤷🏻♀️ Dediği gibi saniyelik sürüyor sadece sonrasında sızlıyor oda geçiyor kısa sürede, ki benim canım acı eşiğim sıfırdır iğneden bile korkan biri söylüyor bunu😌
Misssimsek Elarabia bende özelde doğum.yaptim sezeryanla bana da yapılmadi. Gerçi ben acil gittim ama. Devlette ki doktorum doğumda yanında kalacak refakatciye yapılacak test demişti. Ama ben acil olarak özelde doğurduğum için ayrıntı bilemiyorum.
tambirminnos Elarabia devlette sezaryen olucam ve yapılmadı gün aldım kanlarimi verdim kimse covid le ilgili birşey demedi
Minikmucizem3 zeynepdemirtaserol Ay zor mu ya şuan korktum bak doğumdan korkmazken bu korku nerden geldi aklıma ya 😔
Canselugr Elarabia cok kotu korkutmayım ama dun sezeryan olduö devlette agzıma burnuma resmen olecektım gozumden ıster ıstemex yas geldı