Elarabia Kizlar dogumlarda covid testi zorunluymus bilen var mi ? Ozele gidiyorum , ikinci dogumumu yapacagim Sezaryen olacak Ozelde veya devlette yapilan var mi Suruntu testiyle mi yapildi yoksa kanla mi ?
Unsalinn_Annesii Elarabia bende özel hastanede doğum yaptım hemde sezeryan ama test yapılmadı hepsi yapmıyor testi
prensesim35 Elarabia pek bilgim yok canım yanlış hatırlamıyosam özelde tek yapılıyormuş ama emin değilim üstte kalsın die yazıyorum
Artemis0 Elarabia Ben de hiç duymadım böyle bir zorunluluk olduğunu ama yapmaları iyi bence. Sadece sürüntü testi olmasın 10 tüp kan verebilirim. Geçen sene eşim domuz gribi oldu diye ben de önlem amaçlı yaptımıştım; yapılana kadar doktorun anasını ağlattım. Hemen midem bulanıyor olmuyor yani.
Unsalinn_Annesii Elarabia haziranın 26sında yaptım canım erken doğum du ama zorunluluk yok yapılması çok iyi tabi
Deniz1985 Elarabia bende ozelde yapicam mecburmus 300 tl birde esimde bugun ayni hastanede dizinden ameliyat oldu öncesinde covid testi yapildi parmaktan kan alip kit e damlattilar 15 dakika sonra sonuc cikti
annecikk_ Elarabia aynen sirf bu test icin evde dogurmayi bile dusunuyorum o kadar cok korkuyorumki testten 😭
Sezinsenkal Elarabia merhaba bende 21 haziranda Sezaryen doğum yaptım özel hastanede evet zorunlu bana burundan yapıldı can acitiyo biraz