polisanne19 İlk farkettiğim zamanlar çok önemseMedim ama aşırı artmaya başladı et benleri Sinirimi bozuyo boynumda böğrümde çıkmaya başladı eşim saydı 20 ye yakın 😔Tek tesellim yüzümde çıkmamasıydı az önce baktımki yüzümdede bir tane oluşmuş benim gibi olan varmı hamilelikte çıkıyormuş internetten baktımda nasıl gider bunlar büyümesinden korkuyorum 😔
buseyusuf27 polisanne19 bnmde var cnm dkkt etmedim ama snrm cogu yermde var mınık allhtan inş buyumez dıye ümit edyorm 🙈
Melodixxx polisanne19 bende geçenlerde genital bölgemde fark ettm önce sivilce sandm ama ağrı fln yok ve gittikçe büyüyor sanki ilerde düşer umrm 😬
Tbmr135 polisanne19 hamilelikten dolayimiymis bende diyorum neden bu kadar cogaldi . Göğsümde çok oldu benimde 😞 etrafinda hep minik minik cikti benimde o kadar var belki daha fazla . Surekli bakiyorum bende sinirim bozuluyor
Sera34 Ellerimde benımde siğil gibi ama et beni tarzında çıktı doktora gösterdim ilacı var yanı spreyi ama hamilelikte kullanılmıyor dedi
polisanne19 Sera34 tertemizdi boynum heryerinde çıktı hergün birtane daha görüyorum yüzümdekinide az önce koparmaya çalıştım yanıyo şimdi 😔
polisanne19 Fayenur keşke kolumda çıksa Gerçekten çok sıkıldım bu benlerden hamilelikten önçe hiç yoktu hergün yenisi ekleniyo 😔
polisanne19 Gulsevin eşimde diyor doğumdan sonra hallederiz sıkma canını diye boynuma dokunuyorum heryerde var resmen İnternette doğum sonrası kendiliğinden geçer de yazıyo inanırmısımız koltuk altımda bile çıkmış ya😔
Momster Kizlar sakin kopartmayin iltihaplanip operasyonluk dereceye gelebiliyor. Gecen bir akrabam operasyon geçirdi. Benimde butun boynum et beni yuzumde de bi kac tane var. Umrumda değil. Dogumdan sonra hallederiz insallah 😍
polisanne19 Momster az önce bilmeden kopartmaya çalıştım yanıyo şimdi ay inşallah bişey olmaz bir de yüzümde😔
Sewal35 Benimde boynumda çok çıktı vücudumun bazı yerlerinde çıktı çok şükür yüzümde çıkmadı ama doğumdan sonra lazer ile yaktırıcAm doktorla görüştüm kışın yapabiliriz dedi zaten bu ay doğum yapıcam bebeğim kışa kadar toparlar kendini bende gider yaktırırım
Tuana93 Ayni sorun bendede var,boynumda aşırı çoğaldı et benleri,birde gögüslerimde daha büyük ,kahve renginde çıkmaya başladı.Doğumdan sonra geçer İn şa Allah😞😞
sekerportacalii Benimde çıktı genelde boyun ve göğüs kısmımda ya 😣 minik minik ama belli oluyor yani😣
Sewal35 polisanne19 aynen dermatalogla görüşün gidipte merdiven altı güzellik merkezlerinde sakın yaptırmayın leke bırakırlar aman
polisanne19 Melodixxx inşallah kurtuluruz bunlardan ya daha 7-8 haftam var doğuma artıyo her geçen gün
sekerportacalii polisanne19 yani dökülür mü gider mi bilmiyorum cumartesi randevumuz var sorucam doktora 😣 beyaz tenliyiö boynum gerdanım kahverengi siyah doldu😣😣