Huriyeolgn sntn hem üniversite hem de özel hastanede dinletmediler canım sadece göstermıslerdi 10+2 de artık duyabılırız dıye dınlettıler kucuk oldugu ıcın bebege zarar verebılecegını soylemıslerdı banada
666 sntn banada da dinletmediler başta merak ettim acile gitmiştim cok sırt ve kasık agrım vardı orda dinlettiler 😊💓 eşimde çok istedi için 3 hafta sonra özele gidicem
Patiiiiinnnn sntn ultrason ses dalgaları vs zarar veriyormuş..doktorum istersen rahatsız etmeyelim bebişi demişti
Kizimveoglumm sntn doktorum banada sadece 2 saniye kadar dinletmişti zararlı oldugu için cok dinletmiyorum demişti var bir bildikleri demekki sağlıkla gelsin yavrularımız 😇
132025 Sadeceduygu belki de hastaneye göre değişiyodur bilemem arkadaşım gitti cinsiyetini söylemediler
ilknurosman sntn Canim.ben ozele gittigim halde bana da doktorum dinletmemisti kalp atisinin sesini 12.ci haftadan once kesinlikle dinletmem demisti sadece kalp atisinin oldugunu gosterip soylemisti cogu doktor 12.ci haftadan once dinletmiyor