Eda_okur262627 Babyy_kiss hayırlısı olsun sağlıklısı olsun ama yeterki doğsun da erkek kız hiç önemli değil 🤗bilmiyorum bi bayan dedi oda duyum almış herhalde ayağı yanan kız donan erkek oluyormuş bende kız diye hissediyorum bakalım 😊
Babyy_kiss Eda_okur262627 evet önce saglık basta Rabbim hayırlısını versin senin gönlünde kız gibi rabbbım önce sağlık hayırlısı ama inş gonlumuzdekıler olur
Eda_okur262627 Babyy_kiss ya ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın sağlıklı hayırlı evlat olsun kız erkek farketmiyor 2 side yok çünkü ama kız diye hissediyorum sadece 🤗
Babyy_kiss Eda_okur262627 yok anladım canım benim ben yarın 10. Haftaya gırıyoeum bebısler kıcamıza gelsin bı an once sağlıklı biçimde amın
NeseMf Eda_okur262627 ben normalde yaz kış patiği kapalı terliği ayağımdan çıkarmam ilk gebeliğimde hiç yaşamadım ama şu an ikinciyi bekliyoruz 12. Haftadayım resmen ayaklarımı kaldırıp sallıyorum klimaya tutuyorum serinlesin diye geçmiyor 😑
Eda_okur262627 NeseMf benim ilk gebeliğim ama ilk defa böyle oluyorum bende sizin gibi yaz kış kalın çorap felen giyinirdim
Fatmaaygzr Benimki de yanıyor sürekli koyacak yer bulamıyorum o yüzden bı beş islatip ayağıma koyuyorum baya iyi geliyor. Bez ısınıyor kuruyacak kadar oluyor ayağımın şeyini alıyor ama🤗 deneyebilirsiniz 🤗
Yakamoz__gul Eda_okur262627 buzda koyma üşütürsun falan Allah korusun. Yazın usutmesi çok fena oluyor. Bide hamileyken hiç cekilmez. Bende sabahları sırılsıklam uyanıyorum ama sırf hasta olmayayım diye cam açık yatmiyorum. Bol bol suya tut ayaklarını. Geçer insaly seninkide. Değilse zor ayak yanması
Hulyaky Eda_okur262627 canım bende öyleydim adet olmadığın için oluyor zamanla bünye alışıyor geçer endişe etme