Dilekk5 Sonia hiçbir belirtisi yoktu bende aklımdan bile geçmezdi ilk gebe kaldığımda doktor kese var dedi ikinci gidişimde ikiz dedi kalp atışlarını öyle dinletti😊
ikizannesi172011 Senemada aynen banada öyle söylendi ama ben yarın gidiyorum kendi doktoruma bakalım o ne diyecek 😊
Ikrasltn ikizkelebeklerim06 Ayyy cok severim ikizleri bende ikiz istedim ama tek oldu saglik olsun 😉😚
ikizannesi172011 Senemada yaptılar canım doktor dedi evet cok güvenilir olmaz ama yapalım dediler yine ultrason dan baktı ayriyeten özelde yapıyorlar devlete olmuyor dediler direk bana
2artiikizannesi ikizannesi172011 ozeldeki gttigim doktor yapalım dedi devletteki doktorda yapılmıyor dedi bende yaptrmadim zaten
ikizannesi172011 ikizkelebeklerim06 negüzel canım bana da biri kız diğeri göstermiyor kendini süpriz 😊 Tek mi çift yumurta mı canım seninki 😊 ben çift yumurta
ikizkelebeklerim06 ikizannesi172011 evet çift yumurta ☺️ benim de biri kız diğeri göstermiyor dendi hep geçen hafta ikisinide gördük canım prensesler geliyor