ikizkelebeklerim06 2artiikizannesi olsun alınır nedir kıyafet dediğin. Ben ayrıntilidan sonra tam harekete geçicem belli başlı şeyler için 🤗
ikincikezanne- ikizkelebeklerim06 maşallahh 🤗💜 Bende ikinci kızıma hamileyim 35+6günlük olduk. İlk kızımda 27aylık olcak. Bende cok mutluyum beraber iki kız büyürler allahtan hayırlısi olsun erkek kız fark etmiyor sağlıkla alalim kucağımıza insallah 💜🤗
ikizkelebeklerim06 ikincikezanne- amin inşallah çokça sağlıksız doğumlar duyuyor görüyoruz inşallah sağlıkla gelirler. Ben kız kardeş eksikliği çok yaşadım o yüzden ikizlerim adına çok mutluyum.
ikincikezanne- ikizkelebeklerim06 bende hep bi kızım olsun istedim oldu çok şükür ikinciyide kız istedim beraber büyüler diye kızlara çok düşkünüm allah gönlüme göre verdi benimde 😊 Cok mutlu oldum bende 😊
ikizkelebeklerim06 ikincikezanne- hamdolsun ne güzel ya Erkek sanki çok kardeş aramıyor ama kız kardeş ömür boyu lazım bence de 🤗
ikincikezanne- ikizkelebeklerim06 Rabbim hepsine hayirlı bi ömür nasip eylesin 😍 Hayırlı doğumun olsun şimdiden 💜
Senemada ikizannesi172011 canım bende ikiz bebek bekliyorum babada yapılmadı tarama testi tek bir annenin kanından iki bebeğin sağlığını öğrenemez doktor ultrasondan bakıldı ense kalınlıklarına hamdolsun yolunda hersey 🙏🏻
ikizannesi172011 Senemada aynen banada öyle söylendi ama ben yarın gidiyorum kendi doktoruma bakalım o ne diyecek 😊
ikizannesi172011 Senemada yaptılar canım doktor dedi evet cok güvenilir olmaz ama yapalım dediler yine ultrason dan baktı ayriyeten özelde yapıyorlar devlete olmuyor dediler direk bana
Dilekk5 ikizkelebeklerim06 ben de tek kızım bir kızım olmasını çok istemiştim biri kız biri erkek olsa ne güzel olur dedim ama ikisi de erkek😀😀 nasip kısmet Allah olmayanlara nasip etsin sizin adınıza sevindim💜
Dilekk5 2artiikizannesi inşallah herşeyin hayırlısı.. 34 haftalığız biz bugünleri görürsünüz inşallah
Dilekk5 Sonia hiçbir belirtisi yoktu bende aklımdan bile geçmezdi ilk gebe kaldığımda doktor kese var dedi ikinci gidişimde ikiz dedi kalp atışlarını öyle dinletti😊