Hatice_oktay 6+6 yım hem karından hem alttan kalbini duyamadık. 1 hafta sonra tekrar dinleyim dedi doktorum. Duyulmazsa gene, kürtaj gözüküyor. Benim gibi olup sonradan duyan var mı
Snszasla Hatice_oktay ben ilk gittiğim de doktor altı haftalık kalp atışı belli belirsiz var ama net değil demişti bende endişe etmistim merak etme bir hafta Sonra gümbür gümbür duyarız demişti 7+5 de gittiğimde net bi şekilde duyup bebeği de görmüştük içini ferah tut canım olabiliyor öyle erken zaten daha 6 haftada çoğu zaman duyulmuyor
Mom092 Hatice_oktay ben 9 da duydum canim 7 haftalikken gittigimzde net duyamayiz iki hafta sonra gel duyariz insallah dedi gittik 9 da duyduk acele etme icini ferah tut duyarsin☺️
Hatice_oktay Snszasla seninki net olmasa da duyulmuş. Benim karnımdan da alttan da ultrasonla baktı. Bebek görünüyor ama kalp atışı yok dedi. Hiç umudum yok 😔 umarım bende duyabilirim
Hatice_oktay Aliyecapa 7 olmama 1 gün var. Sizde 6. Haftada hiç duymadınız mı yani 7den sonra mı duydunuz. Çünkü 2 doktora gittim . Birisi hemen işleme bile alabilirim dedi bende çıktım başka doktora gittim o da nadir de olsa böyle geç olabiliyor en iyisi haftaya bakmak dedi
Snszasla Hatice_oktay duyulur bence bebeği görmüş sonucda daha çok küçük güçlenmeye çalışıyor sen şimdi üzüldükçe bebek de gerilir ferah tutmaya çalış içini zor biliyorum ama canı gönülden diliyorum inşallah duyulur 🤲🏻🥰
Huriyeolgn Hatice_oktay umutsuz olma bence bende 6. Haftada embrıyoyu gordum ama kalp atışlarını duyamamıstm 7. Haftada sukur kı duyduk endıselenme
Fr170320 Hatice_oktay sıkma canını vardır bir hayir ama bebeğini gördüyse kalp atışını duymak için erken olabilir içini ferah tut ve bol bol dua et🤲😌
helenismom Hatice_oktay canım devlet doktoru bende bebeği görüp 6+4 demişti ama kalp atışlarını duymak için 1 hafta sonra özele git dedi. 5 gün sonra özele gittim 5+4 dedi 10 gün sonraya gün verdi. Gittiğimde ise tam 7 haftalıktı.. Bazen başlaması için 1 gün bile önemli oluyor bazen doktorlar yanılıyor. Bama da duyamazsak kürtaj demişti. İnşallah sende bir an önce duyarsın 🙏🏻 İçini ferah tut
Aliyecapa Hatice_oktay 7. Haftada gittim ben doktora bence biraz daha bekleyin 6. Haftada kalp atışı duyulmaya biliyormuş kese göründü mu sizde
Hatice_oktay Snszasla teşekkür ederim. Biraz da olsa umut doğdu içime şimdi. İnşallah duyarım bende 🤲🏻
Hatice_oktay Mom092 doktor 9. Haftaya kalmaz şimdiye duymamız lazımdı dedi. Ben sormuştum böyle geç duyanlar var diye. Ama hiç olumlu konuşmadı hemen kürtaja alıcaktı hatta. Başka bir doktor da 1 hafta bekleyelim dedi. Ne düşünceğimi şaşırdım bende. Haftaya duymazsam muhtemeln kürtaja alırlar 😒
Mineust Mom092 sizin 7. Haftada gittiginizde duymadı 9 damı gel dedi. Yoksa hiç bakmadnmı 9. Haftada gel dedi. Bu ikisi farklı
memurannem Ben 5. Haftada gittiğimde sadece kesesini görmüştük 2 hafta sonra yani 49 günlükken kalp atışını dinledim. Allah hayırlısını sağlıklısını versin 🙏🏻
Mom092 Hatice_oktay sacmalamis o nasıl doktor benm arkadasim 10.cu haftasinda duydu sakin ha bekle baska doktora git onun kalbi minicik daha o haftalarda duyuladabiliyo duyulmayadabiliyo normal yani
Eda_okur262627 Hatice_oktay sakin moral bozmayın ben bi doktora gittim bana bebek var denildi kese de göründü neyse tahlil istenildi öğleden sonra gel dediler herşey hoş güzel çok sevinçliyim anne olucam diye neyse öğlen gittim bi erkek doktor vardı bana bakan doktor çıkmış. Kese görünüyor ama bebek yok dedi tabiki moral alt üstü oldu tüm sevincim gitti öyle diyince ama hep hissettim var olduğunu kendi memleketime geldim randevu aldım doktor baktı kese görünüyor dedi bebekte var dedi bebeğin neyini görememiş dedi ve karnımı açıpta ultrasonla bakmadı bile.somra doktorum hayırlı olsunn dedi kalp atışını 8.haftada duydum demem o ki sakin canınızı sıkmayın çok dua edin🤗
Theaydins Hatice_oktay ben 7+3te gittiğimde kese boş bebek yok demişti o an doktoru dinlesem kürtaja alacaktı şimdi 33+2 olduk gönlünüzü ferah tutun 9 haftaya kadar yolu var
Hatice_oktay helenismom inşallah öyle olur. Sana kürtaj dediği halde bekledin ama diymi şu an kaç haftalıksın
nil_sugra Hatice_oktay bu sistemin acilen değişmesi lazım..! Yurtdışında çoğunlukla 8.haftada ultrasonla bakılıyor ki gebe kadın bu stresi yaşamasın. Canım erken daha üzme kendini hemen böyle. Sen ne kadar stres yaparsan bebek o kadar etkilenir biliyorsun stresten regl olan insanlarız biz..! Düşün bebek nasıl etkileniyor. Sen bekle 10 gün daha Allah büyük canım
Hatice_oktay nil_sugra kesinlikle öyle. Elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalşcam. Pozitif düşünücem. Sonuçta 8de de duyulabiliyormuş . Biraz daha bekliyim kısmetten öteye yol olmaz
helenismom Hatice_oktay duyamazsak kürtaj demişti. 7. Haftam bitti ama şu var devlet hastanesi yanıldıgı için o akşam düşük tehlikemde vardı kanamalı gitmiştim bana kürtaj da yapabilirdi. Ordaki doktordan anladıgım ille de 6+4 de duyamadıklarında panik yapmadıkları gayet normal bi şekilde 1 hafta sonra git kalp atışına bak demişti. Sana neden direk öyle dediler anlamadım. Benim ilk gebeliğim arkadaşlarıma sormuştum 8. Haftaya kadar bekle panik yapma demişlerdi