Elmaveannesi R_cankesen canim kaşar, ceviz,badem, muz bunlar cok kilo aldırıyor diye duydum..bende her kahvaltida mutlaka kasar ve badem yerim bebegimin kilosuda simdilik guzel gidiyor cok sukur
ecembugra53 R_cankesen canım badem ceviz süt kaşar peyniri et maden suyu muz kuru kayısı siyah kuru üzüm 😊
Rotinda17 Ben 6 ayda balik yagi kullandim etkisi ni gordum kuruyemisler badem findik kaju ceviz ozellikle kirmizi etin bebege kilo aldirdigini bizzat yasadim 2 hamilelik gecirdim suan 3 ye hamileyim iki oglumda 3.730 dogdu
tambirminnos R_cankesen yok krndim yapıyorum midem yanmasın diye yumurta koymuyorum iki gün yarım tencere yiyorum yapınca 😊
tambirminnos R_cankesen pirinci haşlıyorum önce ayrı bir kapta yoğurt su un tuz karıştırıyorum pirinç haşlanınca yoğurdu döküyorum yağ kuru nane atıyorum kaynadiktan sonra altını kısıp bı onbeş dk daha pişiriyorum iki gün boyunca gidip gelip yiyorum 😊
Zeyyno_ R_cankesen Ben normalde nasıl besleniyorsam öyle devam ediyorum canım gelişmemizde haftasına göre İyi gayet dedi doktorum. Sabah kahvaltısı çok sevdiğim için yarım ekmekle doya doya yapıyorum bol su içiyorum meyve yiyorum abur cubur ve çay kola kahve bunları hiç içmiyorum yemiyorum çok nadir çikolata yiyorum kuruyemiş felanda yiyorum byle geçiyor bu şekilde 🥰🥰
R_cankesen Zeyyno_ brn sbh kahvaltısını trk olduğum için cogu zmn az yapıyom bide ilk zmnlar cok kustugum midem buladığı için yiyrmiyordum simdi toparlandm kilomuz iyi ama haftamıza gore, 🤗