Aud28 BusraVeli ay inşallah çok teşekkür ederim pozitif yorumun için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sonuçta her gebelik farklı diyorlar tedbir ve önlemlerimizi aldık mı neden olmasın
ozgeecan9 Kızlar 5 kaybım var son ikisi iğne ve coraspine rağmen.. genetik testler kromozom hepsi yapıldı genetikte 4 genimde pıhtılaşma var kromozomlar temiz. başına gelen, sonra sağlıkla doğum yapanlar neler yaptınız nasıl bi yol izledi doktorunuz?
Defnenaz ozgeecan9 benim de 4 kaybım var. Son gebelikte genetik test yapıldı bebeğe anomali çıktı. Tüp bebeğe geçtik. Fakat 3 embriom genetiğe gitti onlar da kromozom bozukluğuula geldi :( şimdi bu ay tekrar yumurta toplancak döllencek ve tekrar genetiğe gidecek. Canımızı okudu bu süreç :(
Aud28 ozgeecan9 :( iğne ve asprine rağmen ha böyle duyunca da ümidim kırılıyor ama belki iğnenin dozu yeterli mi gelmedi ki 4 gen hangi gen acaba ve homozigot mu heterozigot mu bunlarda önemli..
ozgeecan9 Defnenaz doktor bana tüp bebek koysakta aynı şey olur dedi cnkü hicbir problem yok pıhtılasma dısında canım hayırlısı diyorum diyecek baska bsy bilemiyorum
ozgeecan9 Aud28 canım benim biraz yüksek pıhtılasma düzeyi ömür boyu coraspin kullanacağım ben iğne dozuna gelecek olursak yeterli mi yetersiz mi bilemiyorum 5000 hibor kullandım ki kese görmeye gttiğimde doktoruma doz testi yaptırmak istedğimi söyledim gerek yok daha üstü olmaz iğnenin dedi belkide doz yetersizdi dayanamadı bebek ve kalbi durdu bilmiyorum işte
Defnenaz ozgeecan9 eğer embriyoya genetik yapılırsa tüp bebek aynı şey değil canım. İleri derecede pıhtılaşma varsa zaten iğne kullanırsın ama genetik bir problem de olabilir seninki.
Nasippp ozgeecan9 bende 3. Bebeğimde 0.4 kullandım ama olmadı şimdi yine gebeyim öğrenir öğrenmez 0.6 başladım sabah coraspirin akşam iğne yarın kalp atışı İÇİN gideceğiz korkuyorum bende inş bebeğimle benimledir 🤲🏻 Senin hangi genlerde var ben atayım bak benimde 5 gende var 😕
Nasippp ozgeecan9 https://hizliresim.com/BoVOby bunlar önemli olan faktör 5 miş o da var zaten ama gittiğim doktorlar hep 0.4 dedi durdu bende ısrarla 0.6 ile başladım
ozgeecan9 Nasippp insallah canım insallah sağlıkla kucağına alırsın. Suan hatırlamıyor hangilerinde var sonuclara bakmam lazım onlarda bazanın altında epey oldu yaptıralı ama dediğim gbi ömür boyu kullanacağım ben coraspin
ozgei Nasippp kurtaj oldunuz mu hiç ve gebe kalmada zorluk yasadiniz mi? Benim de 2 Kurtajim var adet bitince denemelere başlayacağız bu sefer de gebe kalamazsam diye cok korkuyorum 😩
Nasippp ozgeecan9 inş canım ya gerçekten zor yani çözümünü buluyorsun ama aynı şeyi yaşıyorsun sebep ne yok çok yıpratıcı seni çok iyi anlıyorum 😔
ozgeecan9 Nasippp benimkilerde homozigotta var canım iyi yapmışsn yüksek baslayıp rabbim kucagna almayı nasip etsin.
ozgeecan9 Nasippp fazlasıyla ve 5.ci yani birde benim oğlum var 6 yaşında onda hcbr skntı yasamadım ki rabbim ilk önce hic olmayanlara sonra bana nasip etsin ama cok zor
Nasippp ozgeecan9 ya işte nasıl bişeyse soradan çıkan bişey son zamanlarda iyice yaygınlaştı. Allah bağışlasın inş sağlıklı hayırlı ömürler versin rabbim inş rabbim sağlıcakla tekrar nasip eder
Nasippp ozgeecan9 bilmiyorum kilon kaç ama kiloya göre veriliyormuş hatta ben doktora 0.6 azsa artıralım dedim yok yeter dedi ama kalp atışını alınca inş test yaptıracağım yetip yetmediğine dair
ozgeecan9 Nasippp 45 kiloyum canım hibor 5000 kullandım doz testi kesinlikle yaptır bana yapmadı gerek yok dedi ben cok pişmanımm