Dygdygdyg Merhaba bende tüp bebekle hamile kalanlardanım 3. Denemem de cok şükür bu sefer nasip etti Allah🙏🏻 6+5 günlük hamileyim gecen perşembe keseyi ve kalp atışını duyduk miniğimin 💜Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻
Papatya13371 Senemada merhaba değeriniz kaç çıkmıştı benimde iki embriyo transfer edildi dün 10. Günüm du 413 çıktı sonucum yarın tekrar kan vericem inşallah yüksek çıkar
Mravza Papatya13371 evet ama tek tutunmayla olmuyor hep bi korku tutunuca kese olustumu ici dolumu kalp atisi varmı buyumeye devam ediyor mu allahim inşallah kucağınıza bu almayı nasip etsin
Senemada Papatya13371 benim 10. günde 1547 çıkmıştı🥰 belki sizin değerde yükselir iğneleri estrofem ilacı ve vitaminleri sakın ihmal etme canım 😘
Ozgebyr Papatya13371 hayırlı olsun dikkat et kendine Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Bbcerus Merhaba bende tüp bebek ve şimdi persembe doktora gidicem kese için ancak benim bta hcg doktor düşük buluyor böyle olan var mı 7.gün 22 10.gün 66 12.gün 112 14.gün 228
Papatya13371 Bbcerus canım aslında iki günde bir senin değerlerin iki katına çıkmış olması gereken de bu diyorlar umarım sağlıkla kucağına alırsın 😊
Papatya13371 Senemada inşallah yükselir canım bayaa yüksek çıkmış senin maşallah 😇 estrofem crinone jel Corasprin Folik asit b12 kullanıyorum bende
Senemada Papatya13371 bende hepsini kullanmıştım ekstra progestan iğne alıyordum düşük önleyici zaten Allah’ın izniyle kalp atışı duyulsun estrofemmi bıraktırır doktorun 😊
Meriyus Benimde 7 hafta oldu bugün 11 gün testim 466 cıkmıştı 14 gün 1823 cıkmıştı cok şükür bol bol dua edin🤲 Şuan çok gazım oluyor ama karnımda hafif ağrı , bulantı faln yok çok şükür ama gaz da rahatsz edici baya
Papatya13371 Meriyus benimde şuan kasik ağrılarım oluyor ara sıra onun dışında birsey başlamadı daha 😊
Papatya13371 Senemada anladık canım bende iğne oluyorum düşük için iki hafta sonrasina da ultrason tarihi verdiler bakalım ne olucak 😊