Guluss35 27 +6 haftalıgım 60 la gebe kaldım 76 oldum anlamadıgım bu kilo almayanlar yada az alanlar bebek nerde suyu nerde nasıl oluyo cozemedim 😂😂😂
Prensesim2018 Durukusunannesi normwl gibi davrsniyorum enerjim oldumu temizlik te yapiyorum herseyde aksine iyorum cok hemde valla anlamadil birsey ben ama sekerim yuksek cikmisti foktor cok seyi yasaklamisti ama ben arada yine kacamak yapiyordum sonra cok sukur duzeldim doktorda kilo almamami soylemisti zaten
Nzdla Rabikk_ ay bi hayırlısıyla dogurim keşke herşey zayıflamak gibi olsa 😕 bebek çıksın kiloyu vermesemde olur😊
Gulsens hayalmehlika kilo almamışsınız hiç sağlıklı mı acaba doktorunuz birşey diyor mu ben de kilo almamak istiyorum da zaten 67 kiloyum😕
hayalmehlika Gulsens ben de tedirgin oldum doktora sordum ama problem yok dedi çocuğun boyu kilosu gelişimi iyi sen çok almasan da olur dedi. Zaten çok zor kilo alan bi yapım var.
Oknsm Nezosikra evet canim zar zor 47 oldum ama inan cok kotu bi durum hemen yoruluyorum belim agriyor tansiyonum dusuyor yiyorum yiyorum bana misin demiyor dogumda naparim ben bilmiyorum 😣 cok korkuyorum yapamam diye
Nezosikra Oknsm rabbim yardım eder canım merak etme biraz zor bi hamilelik geçiriyorsun anlasilan rabbim yardımcın olsun inslalah sag salim kavuşalım bebislerimize❤🤗
Milkyol ANuryorulmaz ahahah insallah. Valla +14 kg dayim. Son 4 hafta :) hamilelik oncesi nasilsa simdi de oyle yiyorum ama aliyorum napayim :) bebislerimiz saglikli olsun da kilolar verilir💜