Gnccnn Arkadaşlar az kilo alanlar da tedbirli olsunlar çünkü kimisi lohusalık döneminde hiç almadığı kilıları alabiliyor.
Oknsm Nezosikra evet canim zar zor 47 oldum ama inan cok kotu bi durum hemen yoruluyorum belim agriyor tansiyonum dusuyor yiyorum yiyorum bana misin demiyor dogumda naparim ben bilmiyorum 😣 cok korkuyorum yapamam diye
0510Damla- ANuryorulmaz yarın bende 24.haftama giriyorum bende 10 kilo aldım🤦♀️ doğuma kadar nolutum bilemem artık🤭
Durukusunannesi Prensesim2018 ben de 85 le hamile kaldım kilo almak istemiyorum özellikle yaptığın bişey var mı biraz Bilgi verir misin
Prensesim2018 Durukusunannesi normwl gibi davrsniyorum enerjim oldumu temizlik te yapiyorum herseyde aksine iyorum cok hemde valla anlamadil birsey ben ama sekerim yuksek cikmisti foktor cok seyi yasaklamisti ama ben arada yine kacamak yapiyordum sonra cok sukur duzeldim doktorda kilo almamami soylemisti zaten
serilady 32 hastalığım 10 kilo aldım napcam bilmiyorum acıktığım zaman bişey yemessem gözüm kararıyor yokmu tavsiyesi olan ya kızlar😂
ANuryorulmaz serilady bende aynıyım normalde yemek aklıma gelmezken sigarayı da bırakmama birlikte yemeğe ve tatlıya aşırı düştüm
Milkyol Hic kilo almamak da bence sagliksiz. Hic almasan bile cocugun kendi kilosu,suyu,plesantasi vs oluyor. Kilo almayip da ovunenleri anlayamiyorum. Hamileyiz tabi ki kilo alacagiz :)
ANuryorulmaz Milkyol almayanlara sordum sırları ne diye ama cevap gelmedi😊 Aldığımız gibi vermeyi de nasip eder inşallah Rabbim 😄
ANuryorulmaz Kasimannesi_ bebeğimin de maşallahı var tabi ki sağlığımıza önemli değil ama Dr un kilo artışı çok demesi ve Bi anda almam kiloyu sorun yaratacağını söyledi
ANuryorulmaz Selbal aylarını bilmem ama Bi hamilenin gebelik süreci boyunca 14-18 kilo alması gerektiğini biliyorum
Milkyol ANuryorulmaz ahahah insallah. Valla +14 kg dayim. Son 4 hafta :) hamilelik oncesi nasilsa simdi de oyle yiyorum ama aliyorum napayim :) bebislerimiz saglikli olsun da kilolar verilir💜